Reuniune emoționantă între Bianca Drăgușanu și fetița ei. Cum a filmat-o pe Sofia

Reuniune emoționantă între Bianca Drăgușanu și fetița ei. Cum a filmat-o pe Sofia
Reuniune emoționantă între Bianca Drăgușanu și fetița ei. Cum a filmat-o pe Sofia

După divorțul părinților, Sofia a locuit în mare parte din timp alături de bunica maternă, la Deva. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au făcut naveta, cât de des le-a permis criza sanitară, pentru a o vedea pe micuță. Însă, de ceva vreme, situația s-a așezat altfel. Copila este acum aproape de mama sa, la București, unde i-a amenajat o cameră ca din povești. Pentru a o bucura, blondina face activități cu ea și o filmează adesea.

Reuniune emoționantă între Bianca Drăgușanu și fetița ei, Sofia

Sofia a venit pe lume la trei ani de la nunta părinților săi, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, care au mers în fața altarului pe 30 septembrie 2013. Bianca a păstrat sarcina secretă mai multe luni, făcând anunțul tocmai când era deja gravidă în cinci luni. Nașterea a costat 20.000 de lei, aceasta refuzând un contract barter pentru acest moment important din viața ei.

În iunie 2018, Bianca și Victor au divorțat, după o despărțire, o împăcare, și un botez. De atunci, Sofia a stat mai mult la Deva, la bunica acesteia. Astăzi, micuța este în grija mamei, la București, unde pare că se distrează pe cinste. Bianca a postat o înregistrare în care dansează alături de fetița ei și se simt minunat.

„Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…) Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des”, spune Victor despre cea mică.