Gestul impresionant făcut de Sorin Bontea pentru soția lui. Câștigătorul Asia Express nu s-a uitat la bani

Ce gest impresionant a făcut Sorin Bontea pentru soția sa. Fanii l-au felicitat

Sorin Bontea nu încetează să-și surprindă fanii. De la participarea la Asia Express, cunoscutul bucătar a început să fie din ce în ce mai trasparent cu cei care -l urmăresc și  le arată mici detalii din viața lui. Ce gest impresionant a făcut acesta pentru soția sa?

Gestul impresionant făcut de Bontea pentru soția sa

Sorin Bontea are acum o comunitate mult mai închegată decât înainte de participarea la Asia Express. Se pare că cel mai greu proiect din România i-a adus numai lucruri bune. Pe lângă experiențe inedite, lecții superbe de viață și premiul cel mare pe care l-a câștigat alături de Fodor, a adăugat sute de fani în mediul online. Cei care-l iubeau pentru caracterul său puternic, exigența demonstrată cu vârf și îndesat la Hell’s Kitchen, Masterchef și Chefi la cuțite, îl adoră acum pentru râsul colorat și personalitatea sa.

Acesta este un model de om, soț și tată demn de urmat, susțin mulți dintre internauți. Recent, vedeta s-a pozat venind de la cumpărături, dar nu orice fel de cumpărături. Bucătarul a vrut să-i facă o surpriză deosebită soției sale, așa că a venit acasă nu doar cu un buchet de flori, ci cu un cărucior plin de frumuseți care mai de care mai speciale.

„Tot timpul ați fost un domn! „

„Așa ofer eu flori soției ?”, a scris în descriere acesta. „❤️Te apreciez foarte mult, pentru tot ce ești, și pentru toate realizările tale”, „Tot timpul ați fost un domn! ??”, „Repede la plantat ,apoi asteptam o noua reteta ! Spor !?”, „Taticu floraru!!??❤️”, „Un soț exemplu! Bravo chef?, „Inseamna ca ati gresit rau de tot ?”, au fost doar câteva din comentariile celor care-l urmăresc pe juratul de la Chefi la Cuțite. Amintim că acesta are un mariaj de ani buni cu femeia care i-a dăruit doi copii – o fată și un băiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI