Rețeta simplă și ieftină a Marthei Stewart pentru fursecuri. Ingredientele magice pe care le folosește
An de an, cei mici îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Ca deobicei, aceștia lasă deoparte fursecuri și un pahar cu lapte pentru Moș în Ajunul Crăciunului. De aceea, astăzi vă prezentăm o rețetă simplă de fursecuri pe care trebuie să o faceți neapărat. Celebra Martha Stewart a dezvăluit ingredientele pe care le folosește la prepararea fursecurilor!
Cum să prepari fursecuri după rețeta Marthei Stewart
Crăciunul nu ar avea același farmec fără fursecuri sau cozonacul tradițional. Martha Stewart are o rețetă ideală de fursecuri pentru sărbătorile de iarnă. Acest desert se prepară rapid și este de-a dreptul delicios. Nu ai nevoie de ingrediente costisitoare, iar rezultatul va fi pe gustul tuturor.
Ingrediente:
- 135 g ovăz
- 60 g făină
- 100 g stafide
- ½ linguriță de bicarbonat de sodiu
- ½ linguriță sare
- 6 linguri de unt nesărat
- 90 g ceașcă de zahăr brun
- 50 g zahăr granulat
- 1 ou mare
- 1 linguriță extract pur de vanilie.
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade. Într-un castron mare, amestecați ovăzul, făina, stafidele, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un mixer electric, bateți untul și zaharurile până devin ușor și pufos, răzuind bolul după cum este necesar. Adăugați oul și vanilia și se amestecă până se combină toate ingredientele. Adăugați treptat ovăzul și continuați să amestecați. Când ați obținut un amestec omogen, care nu curge, aluatul fursecurilor este gata.
Puneți aluatul în tava de copt cu linguri mari rotunde, la doi centimetri distanță. Coaceți până când fursecurile devin maronii, aproximativ 20 de minute, la o temperatură maximă de 170 de grade. Se scoate tava de la cuptor și se dă la răcit. Se servesc alături de un pahar cu lapte cald!
Sursa: Mirror.co.uk