Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Frumoasa blondină are calități excepționale, iar aici nu vorbim doar de cele vocale. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o voce inconfundabilă, fosta prezentatoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este și o gospodină desăvârșită. Cum sună rețeta ei de supă cu găluște.
Andreea Bănică și-a surprins, recent, urmăritorii de pe rețelele sociale după ce le-a gătit celor dragi o supă cu găluște delicioasă. Fanii au fost curioși de cum i-a ieșit rețeta blondinei, așadar au bombardat-o cu zeci de mesaje, rugând-o să împărtășească din cunoștiințele sale culinare cu ei.
Renumită pentru faptul că păstrează o relație deschisă și apropiată cu a ei comunitate de fani, celebra artistă le-a mărturisit admiratorilor săi ce ingrediente folosește ea pentru a prepara supa cu găluște.
Pentru găluște:
Supa se prepară după rețeta clasică, dar secretul constă în prepararea găluștelor. Apa și legumele se pun la fiert, iar, la final, se prepară găluștele.
Una dintre fanele Andreei Bănică de pe Instagram i-a dezvăluit artistei un secret pentru ca supa să iasă delicioasă. Se pare că trucul genial pentru ca găluștele să rămână pufoase este să le fierbi pentru 5 minute, iar apoi să torni un pahar de apă rece, după care le vei mai fierbe pentru încă 2 minute.
Găluștele se folosesc în nenumărate preparate în gastronomia românească, dar și în alte culturi. Acestea sunt abordate în fel și chip în special de asiatici, care le folosesc în mai multe tipuri de mâncare. Cei mai mulți români știu de două feluri unde sunt prezente – găluște cu prune și găluște din supa de pui.
Deși par ușor de făcut, află că nu mulți bucătari de duminică se încumetă să le gătească pentru că există mereu riscul de a se sfărâma sau de a nu fi bune la gust. Majoritatea greșesc proporțiile, dar există o rețetă standard care să te ajute și un truc util și simplu pentru ca ele să arate fantastic pentru pus în supa făcută în prealabil.