06 nov. 2022 | 23:52

Reţeta de mămăliguţă cu brânză a Elenei Gheorghe. Ingredientele care schimbă tot, e preferata familiei

Monden
Reţeta de mămăliguţă cu brânză a Elenei Gheorghe. Ingredientele care schimbă tot, e preferata familiei
Reteta de mamaliga cu branza cu care Elena Gheorghe si-a sudat casnicia

Am aflat care este reţeta de mămăliguţă cu brânză a Elenei Gheorghe. Care sunt ingredientele care schimbă tot, fiind preferata familiei celebrei artiste. Așadar, cum face celebra cântăreață mămăliga, vedeți în rândurile de mai jos.

Elena Gheorghe și-a făcut publică rețeta de mămăligă cu brânză. Cu ea își răsfață soțul de 20 de ani. Cum se face

Elena Gheorghe are o căsătorie minunată cu Cornel Ene, care durează de aproape 20 ani.

Cântăreața recunoaște că soțul ei are și el calitățile lui, dar spune că secretul mariajului lor este mămăliguța cu brânză pe care ea o prepară.

Mămăliga quattro formaggi cu care Elena Gheorghe îl răsfață pe soțul ei

„Este cel mai drăguț. Ce să fac? Îi fac de toate că nu l-ai întrebat și dacă îi gătesc. Bine, prăjituri, nu prea, dar să știi că îi fac mămăliguță quattro formaggi. Pentru că este preferata lui.

Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele. Nu e readaptată, adică quattro formaggi că este cu patru tipuri de brânză. Nu este machedonească”, a povestit Elena Gheorghe amuzată, conform ego.ro.

Elena Gheorghe a făcut rețeta de mămăligă cu brânză publică

Astfel, Elena Gheroghe, cu scopul de a suda și alte cupluri ca pe al ei, s-a hotărât să facă publică rețeta de mămăligă cu brânză.

„Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci. Eu am anumite brânzeturi: mozzarela, brânză de burduf, brânză de oaie și telemea de vacă.

Care este secretul

Le amesteci frumos, pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan. După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul.

Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi”, a precizat Elena Gheorghe pentru sursa citată mai sus.

Elena Gheorge a câștigat premiul pentru cel mai bun live

Fosta membră a trupei Mandinga a participat de curând la un eveniment la Râmnicu Vâlcea unde a fost premiată pentru cel mai bun live. Binențeles, ca de cele mai multe ori, Cornel Ene a însoțit-o și a avut grijă ca soția sa să nu ducă lipsă de nimic.

„Asta este doar ținuta de „covorul albastru”. În această ținută am defilat, iar pe scenă mă voi îmbrăca în altă culoare, în altă ținută, în altceva”, a mai declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe a cunoscut la Râmnicu Vâlcea colegi noi

Nu în ultimul rând, la eveniment Elena Gheorghe a fost încântată să-și cunoască noi colegi de scenă, dar și să îi revadă pe cei vechi.

„Pe unii îi știu, pe unii nu îi știu, dar mă bucur că vin. Păi, ne-am plictisit de aceleași fețe. Să ne vedem noi numai noi. Trebuie să mai vină și niște fresh-uri.

Sunt tineri artiști cu un gen nou de muzică. Nicholas îi știe pe toți (n.red. fiul artistei)”, a mai spus Elena Gheorghe.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Regula care se va aplica în toate hotelurile. Schimbarea va afecta unitățile de cazare din România
Click.ro
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Plata pensiilor. Perioada în care banii pot fi ridicați de la ghișee, dacă beneficiarii nu au fost găsiți acasă
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Se impune prin lege în România. Guvernul a luat decizia astăzi, 9 mai: Să fie obligați!
Capital.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro