Ți-e poftă de clătite americane cu scorțișoară, însă nu știi cum să le prepari? Rețeta este simplă, iar multe detalii sunt asemănătoare cu cele din cadrul modului de preparare al celor românești. Nu pierzi mult timp pregătindu-le pentru masa de la micul dejun. Iată cum trebuie să procedezi!
Ce ar putea fi mai bun la micul dejun decât preparatele clasice? Unele dintre ele sunt clătitele americane cu scorțișoară. Gospodinele sunt mari fane ale lor, bucurându-se de aroma și aspectul pe care le cunoaștem cu toții. Cu puțină scorțișoară în compoziție, aluatul își schimbă gustul complet.
Clătitele sunt ușor de preparat, iar rezultatul final încurajează gospodinele începătoare în ale gătitului, fiindcă ies frumoase și pufoase. De obicei, fiecare le servește la masă în funcție de preferințe – unii apelează la gem, alții la dulcețuri sau umpluturi pe bază de brânză dulce.
Cu scorțișoară adăugată în compoziție pentru clătite americane, rețetă pe care ți-o vom prezenta astăzi, se combină foate bine și vanilia. Ingredientul oferă o aromă dulce desertului. Îți prezentăm în continuare lista ingredientelor de care vei avea nevoie, precum și modul de preparare al clătitelor.
Citește și: Reţetă originală de clătite americane. Are puţine ingrediente, doar aşa vor ieşi pufoase
Citește și: 5 rețete de clătite americane pufoase, secretul unui mic dejun savuros
Clătitele americane cu scorțișoare pot fi servite după ce s-au răcit puțin, pentru a nu te arde. Se pot mânca cu miere, sirop de arțar, fructe proaspte sau în alte combinații pe care le preferi. Poftă bună!