Restricții de circulație în Capitală. Ce zone trebuie să evite șoferii

Restricții de circulație în Capitală. Ce zone trebuie să evite șoferii
Traficul rutier va fi restricționat în Capitală, pe 23 și 30 noiembrie

Polițiștii de la Brigada Rutieră anunță că traficul rutier va fi restricționat în Capitală în zona Piața Presei – Arcul de Triumf, pe 23 și 30 noiembrie, când se vor desfășura repetițiile pentru Parada Militară Națională din 1 decembrie.

Traficul rutier va fi restricționat în Capitală, pe 23 și 30 noiembrie

Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României se va desfășura duminică, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București. Repetițiile vor începe mai devreme, iar pentru o bună organizare vor fi restricții de trafic.

Sâmbătă, 23 noiembrie și 30 noiembrie, de la ora 10.45, în Piaţa Arcul de Triumf vor avea loc repetițiile pentru Parada Militară, iar traficul rutier în zonă va fi restricționat.

„Pentru buna desfăşurare a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră București va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 23, 30 noiembrie și 1 decembrie”, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Apărării Naționale.

O altă serie de repetiții va avea loc miercuri, 27 noiembrie, și vineri, 29 noiembrie, de la ora 09.45, la Terenul de instrucție Ghencea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI