09 nov. 2021 | 09:59

Renunță Prințul Harry la contractul de 100 de milioane cu Netflix?! ‘Va alege banii sau imaginea Prințesei Diana’

Monden
Renunță Prințul Harry la contractul de 100 de milioane cu Netflix?! ‘Va alege banii sau imaginea Prințesei Diana’
Prințul Harry, în mijlocul unor controverse. Ce legătură are totul cu Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la viața dusă alături de Familia Regală, iar de atunci au început să se întrețină singuri, iar contractul cu Netflix le-a adus foarte mulți bani. Totuși, nepotul Reginei Elisabeta ar putea să se gândească să renunțe la această colaborare.

Prințul Harry, nevoit să facă o alegere grea. Ce sfat a primit

În trecut, se afla că Prințul Harry și Meghan Markle au reușit să semneze un contract uriaș cu Netflix. Cei doi s-au mutat în America și au renunțat la îndatoririle regale, începând să caute tot mai multe colaborări. Totuși, nepotul Reginei Elisabeta a fost sfătuit să renunțe la contract.

Mai exact, totul a început după ce Jemima Khan, în vârstă de 47 de ani, care a fost apropiată de Prințesa Diana, a renunțat la colaborarea cu Netflix din cauza portretizării fostei soții a Prințului Charles în serialul ‘The Crown’.

„Ce este mai important? Banii sau să își apere mama?”

Aceasta, care a avut rolul de consilier în serial, a mărturisit că povestea prietenei sale nu a fost spusă ‘într-un mod respectuos sau plin de compasiune’ așa cum spera, astfel că acum multe persoane îi cer Prințului Harry să o urmeze și să renunțe la colaborarea pe care o are cu Netflix.

„Ar trebui să renunțe la afacere și să îi ia apărarea mamei sale. Ce este mai important? Banii sau să își apere mama? Este uimitor că nu își poate găsi vocea în acest sens.”, a transmis Angela Levin, autoarea cărții ‘Harry: A Biography of a Prince’, potrivit The Sun.

Prințul Harry, criticat pentru contractul cu Netflix

Al cincelea sezon din serialul ‘The Crown’ o să prezinte ultimii ani din viața Prințesei Diana înainte de tragicul accident care a avut loc în Paris, în anul 1997. Bineînțeles, momente importante o să fie reinterpretate în episoadele pe care mulți abia așteaptă să le vadă.

Fanii o să afle informații despre relațiile pe care Prințesa Diana le-a avut cu afaceristul Dodi Fayet și chirurgul Hasnat Khan, iar în serial o să fie prezentat divorțul de Prințul Charles, dar și interviul șocant pe care aceasta l-a avut cu Martin Bashir pentru BBC.

Ce ar trebui să facă fiul Prințesei Diana. Se confruntă cu multe critici

Între timp, persoanele care au fost apropiate de Prințesa Diana și-au exprimat de multe ori îngrijorările pe care le au cu privire la cum este aceasta portretizată în serial. Elizabeth Debicki, în vârstă de 31 de ani, este actrița care o interpretează pe aceasta.

„Nu cred că Harry înțelege. Presupun că atunci când a făcut înțelegerea cu Netflix nu s-a gândit bine – dar Meghan ar fi trebuit să o facă, nu este idioată.

El a vorbit despre The Crown în timpul interviului său cu James Corden, așa că nu este complet ignorant.”, a spus și Ingrid Seward, editorul revistei Majesty Magazine.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro