Relație secretă la Survivor România. Noua concurentă l-a cucerit total, imaginile spun totul

Relație secretă la Survivor România. Noua concurentă l-a cucerit total, imaginile spun totul
Albert Oprea îndrăgostit până peste cap

După mai multe abandonuri, datorită unor acciddentări, în echipele de la ”Survivor România” au apărut noi concurenți. Printre cei nou veniți se numără și blonda Sindy, de care Albert Oprea se pare că s-ar fi îndrăgostit. Sindy a apărut în echipa ”Războinicilor”, după ce medicii au decis ca unul coechipierii lui Albert să plece acasă.

Albert Oprea îndrăgostit până peste cap

Echipa ”Războinicilor” a avut de suferit datorită unor accidentări, determinând medicii să scoată din competiție parte din coechipieri. În locul celui plecat a apărut blonda Sindy, pe numele ei real Szidonia Szasz. Până aici nimic deosebit.

Partea interesantă a apărut, mai ales după ultimele testimoniale. Doi dintre componenții echipei ”Războinicilor”, Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au recunoscut că s-a înfiripat ceva între ei. Următorul pe listă a fost tânărul afacerist Albert Oprea.

Acesta a recunoscut că i s-au cam aprins călcâiele după noua achiziție a ”Războinicilor”, Sindy. De fapt fanii ”Survivor România” au putut să vadă scenele dintre cei doi, și modul cum o urmărește Albert Oprea pe mai tânăra Sindy.

“Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata.

În primele zile, Sindi părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”, a mărturisit Albert Oprea.

Sindy și Albert, un nou cuplu la Survivor România

Tânăra Szidonia Szasz, de 26 de ani, o sportivă în adevăratul sens al cuvântului, se pare că nu este deranjată de avansurile lui Albert Oprea. De altfel, în testimoniale, tânăra a recunoscut că nu-i displace colegul de echipă. În cel mai recent episod cei doi a fost văzuți mergând împreună la prins de crabi, Szidonia Szasz fiind dispusă chiar să=l învețe pe Albert cum să facă asta.

“Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul.

Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea.”, a povestit tânăra Szidonia Szasz.

Echipa ”Războinicilor” a rămas fără concurenți. Astfel că organizatorii au decis aducerea unora noi, printre aceștia și pe tânăra Sindy. Înainte de a ajunge în cadrul competiției, Sindy declara:

”Am ales să particip la «Survivor România» 2021 pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic, cât și psihic.

Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI