Relație de dragoste, la Survivor România. Cei doi concurenți și-au surprins familiile de acasă

Doi tineri de la Survivor România au reușit ca între probele extenuante și condițiile precare de zi cu zi să se îndrăgostească. Aceștia și-au surprins familiile de acasă și s-au sărutat în fața camerelor. Familia războinicului este de acord cu noua cucerire a sa. Ce spune tatăl sportivului despre posibila viitoare noră?

Survivor România: Sărut timid între doi Războinici

Survivor România surprinde anul acesta cu un amalgam de stări și emoții. Pe lângă cele legate de probele extrem de grele și trăirile fiecăruia după săptămâni în care mâncarea nu e de ajuns, iar somnul nu este deloc dulce, își face loc și iubirea. Karina și Andrei trăiesc cele mai frumoase clipe. Deși habar nu aveau ce urmează să li se întâmple, acum trăiesc împreună experiența din Dominicană.

Karina și Andrei de la Survivor România, sărut pasional în fața camerelor
Karina și Andrei de la Survivor România, sărut timid în fața camerelor

Un avantaj pentru ei este faptul că, odată cu fiorii dragostei, vine o altă percepție a show-ului, lucrurile trecând mai ușor pentru ei. După finele unei probe câștigate de Războinici, mesajele de acasă arătau că și familia lui Andrei este mulțumită de alegerea lui. Părinții concurentului i-au scris că le place mult de Karina, un motiv în plus pentru care tânărul să-și dea frâu liber sentimentelor.

„Dau bine împreună”

„Ar fi o împlinire fericită. Este vârstă potrivită, dau bine împreună. Adevăratele caractere se cunosc în situații extreme. Ei ajung să se cunoască mai bine acolo, în condiții de privațiuni. Nu este rozul din viață de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe pămân. Îmi place Karina, mi-a plăcut de când am văzut-o la aeroport. Arată bine împreună, important este să se înțeleagă. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) ii trebuie un om înțelegător care să nu-l acapareze. Asta vor discuta în timp. Până acum i-a plăcut genul de fată ușor mignonă, de care să aibă grijă, să o poată proteja. Este foarte mămos, are dorința de a ocroti, de a proteja. Mă uităm la Karina care este tot mignonă, drăguță, finuță. Chiar mi-am spus că se potrivesc”
Lucian Ciobanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI