Relația secretă a lui Ion Țiriac s-a aflat. Cu ce divă s-ar iubi milionarul

Relația secretă a lui Ion Țiriac s-a aflat. Cu ce divă s-ar iubi milionarul
Ion Tiriac, fost jucator de tenis profesionist, acum prosper om de afaceri

Ion Ţiriac, 81 de ani, a fost mereu discret în legătură cu viaţa sa sentimentală. Iar pentru cunoscutul om de afaceri, vârsta nu stă în calea dragostei. Ziare.com scrie că Ţiriac şi-a găsit fericirea în braţele Irinei Deleanu, 45 de ani, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună şi chiar se afişează în diferite restaurante. Sursa citată mai scrie că Ţiriac îşi răsfaţă partenera cu numeroase cadouri extravagante.

Ion Ţiriac pregăteşte un meniu tradiţional pentru Irina Deleanu la masa de Crăciun

Irina Deleanu este divorţată, după trei căsnicii care nu au mers chiar aşa cum plănuia. Medaliată cu bronz la Campionatul European de gimnastică ritmică, are grijă să rămână în cea mai bună formă. Ion Ţiriac este cu adevărat un bărbat norocos. Ceea ce probabil era deja clar pentru toată lumea.

Irina Deleanu va trebui să fie foarte atentă de sărbători, dacă vrea să îşi păstreze silueta de invidiat. Ţiriac a dezvăluit care sunt mâncărurile sale preferate. Şi se anunţă un adevărat festin tradiţional pentru masa de Crăciun.

Nu poţi să te duci undeva fără să te gândeşti la sarmale şi la mămăligă. Adică n-ai cum! Cu tot respectul pentru foie gras şi caviar sau Dom Perignon… Nu, nu! Prefer sarmale, mămăligă, mititei, cozonacii cum îi facem noi. Acum vin aceste sărbători şi fiţi atenţi, aveţi grijă!”, a declarat Ion Ţiriac într-un interviu oferit pentru ProTV, de Ziua Naţională a României.

Miliardarul Ion Ţiriac este cunoscut şi pentru numeroasele acte caritabile. Asta în ciuda faptului că îi place să fie foarte discret atunci când face diverse donaţii. Horia Tecău a povestit recent un astfel de episod.

„Eu sunt fan Țiriac. Țin minte că acum câțiva ani încercam să organizez o strângere de fonduri. Termenul limită era a doua zi și mai aveam nevoie de o sumă. Eram la Stejarii și m-am dus la domnul Țiriac. ‘Domnule Țiriac, vreau să fac un eveniment. Vin eu să joc, avem nevoie să strângem fonduri. Nu s-au înscris oamenii. Dacă vă gândiți la cineva anume, dacă puteți ajuta…’. Mi-a zis: ‘Tecău, strânge câți poți și eu îți dau restul. Nu i-ai primit de la mine!’, a povestit Tecău pentru Gsp.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI