27 oct. 2020 | 11:15

Relația neștiută dintre Lavinia Pârva și Andreea Mantea. Este vorba de foarte mulți bani la mijloc

Monden
Relația neștiută dintre Lavinia Pârva și Andreea Mantea. Este vorba de foarte mulți bani la mijloc
Andreea Mantea și Lavinia Pârva

Amândouă mămici, amândouă celebre, iubesc produsele de îngrijire, dar și hainele frumoase. Lavinia Pârva și Andreea Mantea și-au unit forțele pentru un proiect care le va surâde fanilor. Divele vând haine pe Internet și fac reclamă împreună noilor obiecte vestimentare pe care le propun publicului.

Lavinia Pârva și Andreea Mantea, unite de pasiunea pentru haine. Vedetele fac bani împreună

Lavinia Pârva (35 de ani) și Andreea Mantea (34 de ani) au început o relație de prietenie prin prisma unui proiect conceput de partenera lui Ștefan Bănică Jr. Cu multe lucruri în comun, fiind de aceeași vârstă, având copii și iubind cosmeticele și hainele frumoase, colaborarea nu avea cum să nu fie una reușită. Cele două au realizat prima ședință foto împreună pentru promovarea hainelor, eveniment cu ocazia căruia s-au îmbrăcat cam la fel.

„Cât de frumoase suntem în aceste ținute de la laviniashop.ro! Mie îmi plac la nebunie. Ești foarte tare”, a scris Mantea pe Instagram.

„Eu, în sarcină, am fost un fel de ursuleț și nici nu mi-am mai luat haine atunci, nu mai avea rost. A trecut, a venit Alexandru, am început să slăbesc, apoi a venit pandemia și am stat în casă. Nu am mai avut nevoie să fac cumpărături. Când am ieșit, nu mai găseam ce-mi place, nu mă mai mulțumea nimic și am zis că vreau să fac câteva haine pentru mine, că așa a început. De fapt, toate hainele sunt făcute după bunul meu plac.

Am căutat o fabrică, le-am spus ce vreau și cum vreau. Dar lucrurile merg. Se pare că multe femei au aceleași gusturi ca și mine. Plus că sunt lucruri practice și de calitate totodată, spun eu. Mie, în general, îmi place să mă îmbrac sport și comod”, a declarat cântăreața într-un interviu pentru ”Teo Show”, emisiune de la Kanal D.

Fanii adoră noul proiect

„Pai cam cele mai frumoase din România ..părerea mea sinceră ! ?/ Foarte frumoase! Eu ador culoarea alb așa că aleg andrea❤️/ Îmi place la nebunie stilul acesta de trening/ Foarte frumoase?❤️/ Giugiuc/ Wowww….sunt minunate tinutele voastre ?,de voi ce sa mai zic….superbe ???/ ❤️❤️❤️suberbbb…adorrr/ Mamăăăă, ce marfă/ Printesele ❤️❤️❤️❤️?/ Semanati foarte mult parca sunteti surori❤️❤️❤️sunteti foarte frumoase amundoua?!!!/ Niste brunete superbe!!???/ Frumusete de femeie?/ Super frumos ?????”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor notate în josul imaginilor.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Fanii Barcelonei "au luat foc"! Meme-urile apărute după ce Real Madrid a câștigat din nou "El Clasico"
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
De ce fructele și legumele sunt la intrare în supermarket
EVZ.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Este obligatoriu dacă stai la CURTE. Regula pe care nu trebuie să o încălcați niciodată
Capital.ro
Avertizare meteo ANM: Ninsori însemnate cantitativ în 14 judeţe din ţară
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIILE NU mai pot fi PLĂTITE! Lovitură pentru MILIOANE de seniori
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro