Relația furtunoasă pe care Elena Udrea a avut-o cu un renumit om din fotbal. ”Se tot giugiuleau în Dacia lui!”

Elena Udrea, decizie la limita legalității. Ce a făcut cu averea de 15 milioane de euro

Detalii despre relația furtunoasă a Elenei Udrea cu un om din fotbal. Nu multă lume știe că cei doi s-au iubit pătimaș în urmă cu mulți ani.

Relația Elenei Udrea cu un om cunoscut din fotbal

Elena Udrea a trăit povești frumoase și controversate de iubire de-a lungul timpului. Cele mai multe au fost cu bărbați care erau cunoscuți sau au devenit în timp persoane publice. Una dintre relațiile mai puțin știute pe care le-a avut fostul ministru al turismului a fost cu Ilie Stan. Întrebat de Costin Ștucan despre acest subiect, Stan a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București”.

Corneliu Vadim Tudor dezvăluia în 2011 că sportivul avusese legături romantice cu Udrea, dar nu se știau prea multe detalii pe atunci, iar persoanele implicate în fosta relație amoroasă nu au ieșit să confirme sau să infirme nimic din cele speculate. Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, a declarat fostul politician, în octombrie 2011, la GSP TV. Un alt om important cu care s-a iubit fostul ministru a fost cunoscutul și controversatul om de afaceri Dorin Cocoș, iar în tot acest timp zvonurile susțineau că există o legătură specială între ea și Traian Băsescu. Cu toate astea, nimeni nu a venit cu vreo dovadă a infidelității fostului șef al statului către soția sa.

Ilie Stan a avut o relație cu Elena Udrea în tinerețe
Ilie Stan a avut o relație cu Elena Udrea în tinerețe

„S-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine”

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat (n.r. statutului ei de refugiat din Costa Rica), mai bine chiar decât alții cu mai  multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armată, dar nu în garnizoană, ci direct pe front…”
Elena Udrea (Sursa: Ciao)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI