Cum a reacționat Elena Udrea după ce Alina Bica a fost arestată. Cele două sunt bune prietene

Iată cum a reacționat Elena Udrea după ce Alina Bica a fost arestată

Elna Udrea suferă în tăcere pentru prietena sa, Alina Bica, care a fost reținută recent în Italia și urmează să fie extrădată în România. Pe fosta șefă DIICOT o așteaptă acasă o condamnare de patru ani de închisoare cu executare, după ce magistrații au găsit-o vinovată pentru favorizarea infractorului.

Iată cum a reacționat Elena Udrea după ce Alina Bica a fost arestată

Elena Udrea nu a vrut încă să comenteze în niciun fel prinderea Alinei Bica, care a fugit de lege cam în aceeași perioadă în care și Elena Udrea a părăsit țara, în anul 2018. Ambele au plecat din țară pentru a se trata peste hotare. S-au întâlnit însă în Costa Rica.

„Elena Udrea este surprinsă de acest anunț. Nu știa – a aflat de la colegii mei care au sunat-o. A spus că preferă să nu comenteze în niciun fel această veste care, fără îndoială i-a produs întristare, îngândurare Elenei Udrea”, a spus Adrian Ursu, la Exces de putere.

Iată cum a reacționat Elena Udrea după ce Alina Bica a fost arestată
Iată cum a reacționat Elena Udrea după ce Alina Bica a fost arestată

Au fost fugite împreună la tratament în Costa Rica

Alina Bica se află acum în custodia autorităților italiene, urmând să fie prezentată în cel mai scurt timp în vederea confirmării mandatului european emis pe numele său. După ce a părăsit Costa Rica, Alina Bica a venit în Europa, dar în Spania.

Se pare că fosta șefă a DIICOT s-a deplasat în ultimele săptămâni din Peninsula Iberică în Italia și acolo, cu ajutorul cooperări polițienești la nivel european, a fost depistată, monitorizată și, ulterior, reținută de autoritățile italiene.

De ceaalaltă parte, Elena Udrea, fost ministrul al Turismului, a scăpat de dosarul Microsoft  în care a fost acuzată de procurorul DNA Mihaela Iorga Moraru de trafic de influență, spălare de bani și fals în declarații de avere. DNA a clasat celebrul dosar din lipsă de probe, potrivit G4media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI