Regulile neștiute ale magazinelor Kaufland. Mii de români au pățit asta

Regulile neștiute ale magazinelor Kaufland. Mii de români au pățit asta
Noi reguli în parcările Kaufland

Până recent, fie că aveau sau nu treabă la magazinele Kaufland, românii își lăsau parcate aici autoturismele. Unii chiar și pentru mai mult de 48 de ore. Având în vedere că numărul locurilor de parcare sunt limitate, Kaufland a luat o decizie în acest sens.

Kaufland are cifre importante în 2021. Lanțul își propune o nouă extindere

Anul 2021 pentru lanțul de supermarketuri Kaufland este unul pe plus. În acest context a decis continuarea extinderii sale la nivel național, dar și în capitală.

Kaufland România, după Lidl, este cel mai mare retailer de pe piața locală. Face parte din grupul german Schwarz, la fel ca și Lidl. În luna mai anunța două noi deschideri de magazine. Noile magazine deschise în luna mai sunt situate în Focșani și Constanța și vor crește rețeaua locală a retailerului la 124 de unități.

Deschiderile fac parte din planurile grupului de expansiune accelerată în 2019. Cele două noi magazine au creat 170 de noi locuri de muncă, a spus Kaufland.

„Magazinul din Focșani este mai aproape de conceptul de magazin de proximitate. Are o structură simplificată, fără galerie comercială și o suprafață comercială de aproximativ 3.000 mp.

Hipermarketul din Constanța are 3.900 mp și include o galerie comercială cu teren de alimentație și o farmacie.”, anunțau oficialii Kaufland.

Noi reguli în parcările lanțului de supermarketuri

Până recent, fie că aveau sau nu treabă la magazinele Kaufland, românii își lăsau parcate aici autoturismele. Unii chiar și pentru mai mult de 48 de ore. Genul acesta de situații i-au determinat pe oficialii Kaufland să schimbe regulile în parcările puse la dispoziția clienților. Decizia a fost luată în mai toate lanțurile de magazine din țară.

Cu alte cuvinte, dacă vă lăsați mașina parcată într-una din parcările Kaufland, mai mult de trei ore, riscați să rămâneți fără mașină. Oficialii au luat decizia de a bloca roțile autoturismelor parcate mai mult de intervalul orar menționat, tocmai ca urmare a practicilor menționate anterior.

O astfel de decizie a fost pusă în aplicare recent într-o parcare a lanțului din Bacău, unde șoferii, care au trecut de limita celor trei ore, s-au trezit cu roțile blocate.

Cu toate astea, organele de poliție spun că genul acesta de practici din partea lanțului de supermarketuri este ilegală. În anumite cazuri lanțul de magazine a fost amendat conform legilor în vigoare.

Un astfel de caz a fost relatat și de polițiștii timișoreni. Aceștia au dat amenzi magazinului Kaufland care a trecut la blocarea mașinilor aflate în parcare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI