Reguli drastice la nunta Simonei Halep. Ce vor lăsa toți invitații la intrare, sigur vor fi șocați

de: Cătălina Burghelea
15 09. 2021

Simona Halep se mărită, miercuri, 15 septembrie, cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Marele eveniment din viața sportivei a fost așteptat de toată familia Halep, mai ales că la petrecerea de după cununia civilă vor fi invitați de seamă, printre care și președintele Klaus Iohannis. Nunta jucătoarei de tenis a fost pregătită în cel mai mic detaliu. Simona Halep a stabilit reguli drastice în ziua în care renunță la statutul de domnișoară. Ce vor lăsa toți oaspeții la intrare, sigur vor fi șocați.

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să spună „DA”, miercuri după-amiază, în cadrul unei ceremonii restrânse, care se va încheia cu o petrecere într-un club de fițe de la malul mării. Atât cununia civilă, cât și petrecerea de după au fost pregătite ca la carte, astfel că jucătoarea de tenis și-a anunțat din timp  invitații despre lucrurile pe care aceștia vor trebui să le lase la intrare. Pe de altă parte, la fericitul eveniment din viața Simonei și a lui Toni vor lua parte oaspeți de seamă, printre care și președintele României, Klaus Iohannis.

Nunta Simonei Halep cu logodnicul ei, Toni Iuruc, a fost așteptată de toată lumea. Cei doi îndrăgostiți au decis să organizeze fericitul eveniment miercuri, la Constanța, de la ora 16:00. Mai multe personalități din România, dar și prietenii apropiați vor asista la oficializarea relației dintre Halep și Iuruc. Pentru ca toată lumea să se bucure de petrecere, la nunta sportivei au fost stabilite reguli clare pentru cei 300 de invitați.

Reguli stricte la nunta celor doi

Petrecerea va avea loc într-un club din stațiunea Mamaia, acolo unde chiar nașul cuplului este patron. În privința condițiilor de intrare la marele eveniment, Simona Halep le-a transmis invitaților săi câteva reguli stricte. Astfel, toți oaspeții trebuie să lase la intrare telefoanele mobile sau orice alte dispozitive de înregistrat, potrivit telekomsport.ro. De asemenea, nu sunt acceptate daruri, cadouri sau bani.

Jucătoarea de tenis și sufletul ei pereche se vor căsători în fața ofițerului Stării Civile, în cadrul unui eveniment discret, care va avea loc pe malul mării. Cei doi soți vor merge apoi să sărbătorească evenimentul în clubul Fratelli din Mamaia. Dani Caramihai, nașul lor de cununie, este unul dintre patroni.

Ce invitați de seamă are Simona Halep

Printre oaspeții de seamă de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc se numără Ilie Năstase și Ion Țiriac, dar și președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen. Dincolo de regulile stricte, Simona a luat o decizie surprinzătoare, care contravine tradițiilor machedonilor. Sportiva își va păstra numele de familie, astfel că în acte se va numi Simona Halep-Iuruc.