Cum se va numi Simona Halep după 15 septembrie. Sportiva își schimbă numele

Cum se va numi Simona Halep după 15 septembrie. Sportiva își schimbă numele
Simona Halep își va schimba numele după data de 15 septembrie

Simona Halep urmează să facă pasul cel mare. Campioana noastră se căsătorește cu bărbatul care i-a furat inima pe data de 15 septembrie. Sportiva urmează să-și schimbe numele. Cum o va chema?

Simona Halep se căsătorește pe 15 septembrie: cum o va chema pe sportivă?

Fanii Simonei Halep așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe aceasta în rolul de mireasă. Campioana noastră este cu siguranță plină de emoții pentru că marele eveniment va fi pe 15 septembrie. Simo urmează să devină astfel în viitorul foarte apropiat noua doamnă Iuruc.

Petrecerea mirilor va avea loc la clubul Fratelli din Mamaia. Chiar aceasta a dorit nespus ca ziua cea mare să fie în orașul său natal. Jucătoarea de tenis va avea alături familia și prietenii foarte apropiați.

Conform ziare.com, sportiva urmează să nu renunțe la numele ei și să-l poate și pe cel al soțului. Mai exact, cea din urmă se va numi Simona Halep-Iuruc. În acest fel va încălca încă o tradiție nescrisă a mechedonilor și nu va renunța la numele de domnișoară. În cazul său este de înțeles dat fiind brand-ul puternic reprezentat de acesta în întreaga lume.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep, tatăl sportivei, despre cununia civilă a fiicei salei.

Amintim că celebrul afacerist a mai fost căsătorit o dată și este cu 13 ani mai mare decât sportiva renumită în întreaga lume. Aceștia trăiesc o poveste discretă de dragoste de câțiva ani, iar chiar vara trecută bărbatul a cerut-o în căsătorie.

„Aici este mult mai important pasul”

Simona Halep a confirmat faptul că se va căsători pe data de 15 septembrie. Aceasta a vrut ca ziua în care se va petrece evenimentul să rămână necunoscută publicului, dar Ilie Năstase a dat-o de gol.

Sportiva a mărturisit că are emoții mari care nu se compară deloc cu cele de pe plan profesional. Pasul acesta este unul extrem de important pentru ea pentru că tocmai ține de partea personală. Fanii abia așteaptă să o vadă în postura în cauză.

„Da, Ilie Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam.

Este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă.”, a declarat Simona Halep la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open.

Urmăriți Playtech.ro și pe