09 sept. 2024 | 20:28

Kate Middleton a anunțat că a scăpat de cancer după 9 luni de tratament. Prințesa a terminat chimioterapia: “Fac tot ce pot pentru a rămâne sănătoasă”

Diverse
Kate Middleton a anunțat că a scăpat de cancer după 9 luni de tratament. Prințesa a terminat chimioterapia: “Fac tot ce pot pentru a rămâne sănătoasă”
Kate Middleton a anuntat ca a scapat de cancer dupa 9 luni de tratament

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a dezvăluit că tratamentul său împotriva cancerului a ajuns la final, iar boala a intrat în remisie. După nouă luni de chimioterapie preventivă, soția Prințului William este pregătită să își reia parțial angajamentele publice, dar recunoaște că drumul spre recuperare completă este încă lung.

Kate Middleton, mărturii emoționante despre lupta cu cancerul

Într-un mesaj video transmis de Palatul Kensington, Kate Middleton a vorbit deschis despre cât de dificilă a fost această perioadă pentru ea și familia ei.

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă”, a mărturisit ea.

Perioada de incertitudine de după diagnostic a fost marcată de frică și emoții intense, dar în final, tratamentul de chimioterapie s-a încheiat cu succes.

Prințesa a recunoscut că această experiență i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și asupra importanței lucrurilor simple.

”Călătoria cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă, dar îți aduce în față vulnerabilitățile tale într-un mod profund.”, a spus Kate Middleton.

Prințesa de Wales va reveni treptat la activitățile publice

După finalizarea chimioterapiei, Kate Middleton se va concentra pe menținerea sănătății sale și va reveni treptat la activitățile publice. Deocamdată, va lucra de acasă la unele proiecte și va avea un program ușor de angajamente externe.

Oficialii Palatului Kensington au anunțat că nu vor fi furnizate în avans detalii despre angajamentele publice ale prințesei, dar este probabil ca aceasta să participe la evenimente importante, cum ar fi Duminica comemorării din noiembrie și slujba de colinde din decembrie.

”Fac tot ce pot pentru a rămâne sănătoasă, dar știu că drumul către vindecare și recuperare completă este lung”, a declarat soția Prințului William.

Cu toate acestea, prințesa și-a exprimat optimismul și speranța pentru viitor, mulțumind public pentru sprijinul primit din partea familiei, a prietenilor și a publicului larg.

Citește și Kate Middleton, operată de urgență. Intervenția a avut loc în mare secret, cu ce probleme de sănătate s-a mai confruntat prințesa!

Sprijinul lui William și o lecție despre viață

Kate Middleton a subliniat cât de mult a însemnat sprijinul soțului său, Prințul William, în această perioadă dificilă.

”Această perioadă ne-a reamintit mie și lui William să fim recunoscători pentru toate lucrurile simple din viață. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit”, a adăugat ea.

Familia regală se pregătește acum să intre într-o nouă etapă, concentrându-se pe sănătate și pe recunoștința față de viață. Deciziile privind viitoarele angajamente ale prințesei vor fi luate în funcție de recomandările medicale.

Citește și Alimentele pe care Kate Middleton le adoră. Le savurează cu Prințul William și copiii lor în vacanțe!

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Ce ingrediente conțin celebrele nuggets de la McDonald’s? Reprezintă unul dintre cele mai adorate produse de către copii
EVZ.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cutremur în mass-media. Dispare după o activitate de 20 de ani
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro