15 oct. 2022 | 11:06

Regula clară stabilită de Nicole Cherry în familia sa. Ce interdicție a pus artista încă de la început

Monden
Regula clară stabilită de Nicole Cherry în familia sa. Ce interdicție a pus artista încă de la început
Ce reguli le-a impus Nicole Cherry celor din familia ei

Nicole Cherry este, din nou, nașă de botez. Celebra artistă și-a luat în serios rolul de părinte spiritual, creștinând cel de-al treilea copil, alături de soțul ei, Florin Popa. Deși se bucură de cele mai frumoase momente ale vieții sale, solista a impus reguli stricte în familia sa. Despre ce ar fi vorba.

Nicole Cherry, nașă de botez pentru a treia oară

Fericire mare pe Nicole Cherry. Cântăreața va nașă de botez, pentru a treia oară, în cadrul acestui sfârșit de săptămână. Sâmbătă, 15 octombrie, artista îl va creștina pe Zian Alin, fiul prietenei sale, solista Mălina Avasiloaie și al stomatologului Alin Gabor.

Evenimentul va fi unul restrâns, în sânul familiei, urmând ca petrecerea mare să aibă loc anul viitor, odată cu nunta celor doi părinți, pe care tot Nicole Cherry și partenerul ei de viață îi vor cununa.

„Sâmbătă sunt nașă. Nu a fost nevoie să fac tracțiuni, e mic bebelușul, nu avem probleme. Am mai botezat până acum, pentru mine nu este ceva nou. Sunt deja la al treilea. Știu tot-tot. Sunt expertă deja”, a declarat Nicole Cherry, în exclusivitate pentru ego.ro.

Nicole Cherry are multă experiență cu pruncii, având în vedere că a devenit, recent, mămică și a mai creștinat încă doi copilași. Vedeta își ia rolul în serios, considerând că a fi nașă nu se rezumă doar la petrecerea de botez și băița de a doua zi.

Ce regulă le-ar fi impus Nicole Cherry finelor sale

Deși este o mămică extrem de responsabilă și o femeie matură, Nicole Cherry le-ar fi cerut mamelor finuților săi să nu-și lase copiii în grija ei, până ce micuții nu vor împlini vârsta de 3 ani.

Artista susține că, momentan, nu s-ar simți capabilă să rămână câteva zile singură cu finuții ei, având în vedere că trebuie să o îngrijească pe fiica ei, Anastasia, aflată și ea la o vârstă fragedă.

„Nu cred că vreodată ar veni finele mele să-mi zică asta, mai ales că ele săracele de-abia mă prind să mă duc la o cafea cu ele, darămite să-mi mai lase și copilul. Poate, în viitor, dacă le-aș spune eu.

Dar oricum eu îmi doresc și vreau, atunci când vor crește și mă vor înțelege, să mergem, să călătorim împreună. Cu siguranță voi fi cea care le va spune că-i iau pe toți să mergem la Disneyland, spre exemplu.

Până la trei ani, nu am de gând să stau singură cu ei. Câteva zile nu. După trei ani te mai înțelegi cu ei, știu să stea unde le zic, zic când le este foame, când vor să meargă la baie, știu să zică dacă îi doare burta, îi doare capul. Știu să zică. Până atunci…”, a completat celebra solistă pentru sursa citată.

De asemenea, Nicole Cherry le-a impus mamei și surorilor sale mai mari să nu intervină cu prea multe sfaturi și indicații în ceea ce privește creșterea fiicei sale, Anastasia, doar în cazuri majore.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro