30 iul. 2022 | 09:13

Regina Elisabeta se va înfuria groaznic! Ce îl obligă Meghan Markle pe Prințul Harry să facă acum

Monden
Regina Elisabeta se va înfuria groaznic! Ce îl obligă Meghan Markle pe Prințul Harry să facă acum
Regina Elisabeta se va supara cand va auzi ce l-a obligat Meghan Markle pe Printul Harry sa faca

Prințul Harry se pregătește să-și lanseze o carte autobiografică, în care va scoate la iveală anumite secrete și picanterii din sânul familiei regale britanice. Jurnaliștii străini sunt de părere că editarea volumului i-ar putea aduce noi probleme cu memebrii coroanei britanice. Ce l-ar fi obligat Meghan Markle pe soțul ei să facă.

Ce l-a pus Meghan Markle pe Prințul Harry să facă

Conform unei surse din apropierea fostului membru al familiei regale, prințul Harry este „mort de îngrijorare” din cauza faptului că noua lui carte ar putea „să ducă la un nou război cu membrii familiei regale”, atunci când va fi lansată și va ajunge în posesia rudelor sale.

Mai mult, se pare că volumul autobiografic al ducelui de Sussex va cuprinde o serie de informații incredibile, iar soția sa, Meghan Markle, este cea care l-a convins pe Prințul Harry să spună adevărul despre membrii familiei regale britanice.

„Meghan îl îndeamnă să spună adevărul și să nu ascundă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, în timp ce el se chinuie cu episoadele pe care ar trebui să le includă. Fiecare pasaj este revizuit din nou și din nou.

Harry își tot amintește lucruri noi pe care vrea să le includă și apoi intră brusc în panică, încercând să atenueze anumite anecdote”, au transmis sursele apropiate ducelui de Sussex, potrivit celor de la The Sun.

Prințul Harry a fost discret în privința conținutului volumului autobiografic, despre care i-a povestit bunicii sale, Regina Elisabeta, încă din vara trecută, când scria la el. Promovând cartea, Prințul Harry a spus:

„Scriu asta nu în calitate de prinț, cum am fost născut, ci ca bărbatul în care m-am transformat.”, a zis ducele de Sussex, potrivit The Sun.

„Cred că are mult venin în sânge acum!”

Publicația americană susține că mezinul Prințului Charles are anumite temeri că volumul autobiografic pe care ducele de Sussex vrea să-l lanseze în toamna lui 2022 ar putea cauza mai multă distanță între el și Prințul William și ar putea rupe relația sa cu restul membrilor coroanei regale.

Comentatorul regal Angela Levin este de părere că soțul lui Meghan Markle este atât de „amărât” în legătură cu relația sa cu familia sa, încât nu se va abține.

„Cred că (n.r. – Prințul Harry) vrea cu adevărat să-și arate puterea asupra lui William, deoarece s-a săturat să fie mai degrabă rezerva decât moștenitorul.

Cred că are mult venin în sânge acum despre ceea ce simte despre trecutul său și familia lui. Și cred că nu-l deranjează dacă rănește oamenii pentru că simte că a fost rănit de ei.”, a declarat jurnalista în podcastul The Mail’s Palace Confidential.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Ce s-a ales de celebrul actor adorat de milioane de români. Dramele și scandalurile care i-au terminat cariera
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Ziua în care nu trebuie să dăm bani cu împrumut. Rămâi sărac lipit
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Final de carieră pentru Halep. Țiriac a făcut anunțul cumplit: Nu se mai întoarce!
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro