Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip. Cine este vedeta cu care el s-a combinat

Ce l-a obligat Regina Elisabeta pe soțul ei să facă, chiar în ziua nunții. Nimeni nu se aștepta

Nu mulți știu, dar relația dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip a fost greu încercată în perioada în care Regina era însărcinată cu primul moștenitor al tronului. Soțul acesteia s-a îndrăgostit până peste cap de o vedetă a acelor ani.

Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip cu o vedetă

Povestea de iubire dintre Regina Angliei și soțul acesteia nu a fost mereu aceeași, tocmai pentru că a fost zguduită de o infidelitate a Prințului chiar în perioada în care Regina era însărcinată în opt luni. Din păcate, infidelitate s-a dovedit a fi un sport național la casa regală de-a lungul vremii. Aproape toți membri familiei au călcat strâmb, iar puțini se așteptau ca tocmai și soțul credincios al Reginei să facă același lucru. Seniorul a avut o tinerețe plină cu de toate, chiar condimentată bine de aventuri extraconjugale pe care cei din palat s-au chinuit ani la rând să le ascundă de urechile lumii.

Regina Elisabeta și Prințul Philip
Regina Elisabeta și Prințul Philip

Unul din scandaluri se petrecea pe când suverana se pregătea să-l întâmpine pe lume pe primul lor născut, Prințul Charles. În anul 1948 zvonurile curgeau neîncetat cu privire la aventura consortului cu una din vedetele londoneze – Pat Kirkwood. Actrița și dansatoarea britanică era cunoscută vremii datorită musicalurilor în care activa, mai cu seamă că era cea mai bine plătiă artistă de pe scena teatrului din Londra. Philip și Pat nu s-au ascuns deloc de ochii lumii, cu toate că eticheta și principiile n-ar fi permis una ca asta. Cei doi cinau în restaurante și dansau în cluburi de noapte ca oricare alți îndrăgostiți, în timp ce Regina era însărcinată. Pat a negat idila zvonită, iar palatul a refuzat să comenteze, lucru care i-a ruinat cariera presupusei amante.

Pat Kirkwood, presupusa amantă a Prințului Philip
Pat Kirkwood, presupusa amantă a Prințului Philip

Căsătorită cu Prințul Philip din 1947

”Regele Mihai și mama sa, Regina Elena, au luat parte la sărbătoare, iar apoi s-au întors în România, de unde au fost forţaţi să plece pe 3 spre 4 ianuarie 1948. Cu ocazia ceremoniilor nunții regale britanice, Regele Mihai a întâlnit pentru prima oară pe Principesa Ana de Bourbon, viitoarea Regină Ana a României. Majestăţile Lor și-au amintit mereu cu amuzament scena întâlnirii lor de la Hotelul Claridge’s, atunci când, emoţionată, Principesa Ana, deşi îmbrăcată în rochie, l-a salutat cu mâna la chipiu pe Regele Mihai, îmbrăcat în uniformă de amiral. Familia Regală română a fost prezentă la Londra, la sărbătorirea Nunții de Argint a suveranilor britanici, în anul 1972, la cea a Nunții de Aur, în anul 1997, precum și la cea a Nunții de Diamant, în anul 2007. Nunta de Platină a Majestății Sale și a Alteței Sale Regale este sărbătorită în seara aceasta printr-o cină de familie, la Castelul Windsor”
Comunicat al Famileiei Regale a României

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI