01 mart. 2022 | 11:41

Ce salarii sunt la Kaufland România în 2022. Multe dintre ele te vor uimi

Diverse
Ce salarii sunt la Kaufland România în 2022. Multe dintre ele te vor uimi
Kaufland are un plan optim de salarizare

Încă de dinaintea declanșării pandemiei, Kaufland, unul din cei mai importanți retaileri din România, anunța planul de majorare progresivă a salariilor angajaților săi. Din 2019 și până acum, retailerul a majorat atât salariile minime oferite, cât și cele medii pentru angajații din magazine, de la casier și până la personalul de curățenie, dar și salariile pe partea de logistică și birouri.

Kaufland are un plan optim de salarizare

În urmă cu trei ani, înainte de declanșarea pandemiei, Kaufland anunța majorări salariale la salariul minim brut al lucrătorilor comerciali din magazine. Noile sume se ridicau la la 3.300 de lei brut. În același timp își actualiza și pachetele de beneficii pentru angajați.

În 2019 venitul minim brut pornea de la 3.300 de lei, incluzând tichete de masă și bonusuri salariale. Acum, în 2022, a rămas la aceeași valoare brută, adică 1.941 de lei net, la care se adaugă și pachetele de beneficii.

De curând retailerul și-a publicat și plafoanele de salarizare pentru majoritatea departementelor din cadrul companiei, și cum spuneam salariul de start pentru un lucrător comercial se ridică la 3.300 de lei brut, la care compania adaugă diferitele pachete de beneficii.

Pe de altă parte, de exemplu, salariul unui manipulant mărfuri se ridică la 3.200 de lei brut, asta însemnând un salariu de 1.885 de lei net. Un angajat în cadrul categoriei de îngrijitor clădiri (personalul de curățenie), salariul de bază este de 2.800 de lei brut, adică 1.663 de lei net, și aceștia primind din partea companiei diferite pachete de beneficii.

Retailul oferă salarii mari pe partea de logistică

De cealaltă parte, în departamentele de logistică ale companiei, salariile sunt ceva mai mari, vorbind aici de sume cuprinse între 5.850 și 7.150 de lei brut. Așa se face că, de exemplu, un angajat pe funcția de Analist-planificare primește un salariu brut de 5.850 de lei, adică 3.422 de lei net, la care se adaugă beneficiile incluse în contractul de muncă, pe o perioadă nedeterminată.

Cele mai mari salarii sunt regăsite în trei departamente importante ale companiei, și anume Trainee facility management, Trainee pe proiecte imobiliare și Trainee pe achiziții. Pentru toate cele trei Kaufland oferă un salariu brut de 7.150 de lei, asta însemnând un salariu de 4.182 de lei net, plus bonificațiile aferente.

Un alt post plătit destul de bine de retailerul Kaufland este cel de Asistent relații clienți cu limba rusă. În acest caz, un viitor angajat va primi un salariu brut de 5.850 de lei brut, în mână primind net 2.422 de lei. și un pachet de beneficii, precum reduceri la abonamentele de telefonie mobilă oferite de Vodafone, bonuri de masă, bonuri operative avriabile și creșteri salariale anuale.

Atât în 2020, cât și în 2021, în doi ani plini de criză, Kaufland și-a păstrat poziția de lider pe piață, inclusiv când vine vorba de partea de salarizare, iar trendul este de creștere și în acest an.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro