Reduceri la factura Electrica. Cum pot beneficia toți românii de ele

Reduceri la factura Electrica. Cum pot beneficia toți românii de ele
Electrica le face o ofertă nouă românilor

Atunci când ne alegem funrizorul de energie, sau orice alte servicii de acest tip, este bine să urmărim și ofertele acestora. Fiecare companie are oferta sa pentru o anume perioadă de timp. Așa se face că cei de la Electrica propune clienților săi o ofertă importantă. Important este să aveți datele și să profitați de ocazie.

Electrica a încheiat anul 2020 pe profit

Poate mai mult ca oricând, anul 2020 a adus și un consum mai mare de energie electrică. În principal consumul a crescut în zona clienților rezidențiali. În zona industrială, atât cât au putut fi activi, marii consumatori au fost într-un progres al consumului de energie electrică. Așa se face că Electrica a încheiat anul trecut pe profit.

Conform datelor financiare, grupul a înregistrat un profit de 387 milioane de lei, aproximativ 80 milioane de euro în 2020. În raport cu 2019, a înregistrat o creștere cu 87% față de 2019.

Dacă e să analizăm veniturile, aflăm că Electrica a terminat 2020 cu venituri de aproximativ 6,5 miliarde de lei, aproximativ 1,34 miliarde de euro, în creștere cu 3,5% față de anul anterior. Electrica operează rețelele de distribuție a energiei electrice în regiunile Transilvaniei și nordului Munteniei din România, cu aproape 200.000 km de linii electrice și 3,76 milioane de clienți deserviți.

Electrica este cel mai mare grup de distribuție și furnizare a energiei electrice din România. Grupul are și o filială de furnizare a energiei electrice – Electrica Furnizare.

Statul român este cel mai mare acționar al companiei, cu o participație de 49%. Restul acțiunilor sunt deținute de investitori la Bursa de Valori București și la Bursa de Valori din Londra. Acțiunile au crescut cu aproape 10% în 2020. S-au semnalat creștei  și cu 37% în ultimele 12 luni, începând cu 1 martie 2021. Capitalizarea bursieră a grupului este de 4,76 miliarde de lei, aproximativ 977 milioane de euro.

Compania face o ofertă nouă românilor

Dacă nu sunteți încă un client din piața concurențială, ar fi bine să vă gândiți serios să faceți pasul. Nu de alta dar Electrica, prin Electrica Furnizare, are o ofertă pentru potențialii viitori clienți. Oferta începe din 1 iulie și se termină pe 31 august.

Dacă vă întrebați în ce constă oferta Electrica, vă spunem că veți avea parte de un discount semnificativ. Electrica spune că acest discount echivalează cu „diferenţa dintre preţul din oferta pentru serviciu universal şi preţul celei mai mici oferte Electrica Furnizare din piaţa liberă – „Stabil 30″, valabile la data de 1 iulie”.

„Electrica Furnizare a adoptat rapid o serie de măsuri în vederea simplificării fluxului de contractare online. De simplificare a fluxului aplicaţiei de gestionare a cererilor şi reclamaţiilor şi a implementat soluţii de impact în sistemul informatic de facturare. În paralel, am intensificat eforturile de informare a clienţilor.

Astfel am reuşit în primele luni de la liberalizare să transferăm aproximativ 770.000 de clienţi din serviciul universal în piaţa concurenţială. Avem convingerea că măsurile adoptate, inclusiv discountul acordat până la finalul lunii august, vor oferi celor care nu s-au hotărât încă timpul şi informaţiile necesare pentru o alegere documentată”, a declarat Darius Meşca, director general Electrica Furnizare.

Pentru a fi la curent cu ofertele Electrica Furnizare, puteți accesa site-ul la escțiunea Oferte Piața Concurențială și veți avea acolo toate datele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI