Recunoşti fetiţa din imagine? E una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi, sigur nu o să ghiceşti

de: Ioana Bucur
12 10. 2022

O fotografie poate spune cât o mie de cuvinte. Dar ce faci în momentul în care nu îți dai seama al cui este chipul zâmbitor pe care îl privești? Tu recunoști fetița din imagine? Copilul cuminte, surprins în banca sălii de clasă, este astăzi una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară.

Fetița din imagine a devenit cea mai cunoscută prezentatoare TV din România

Cine nu își privește cu plăcere fotografiile din copilărie? În timp ce pe cele ale rudelor și prietenilor le analizăm cu drag și nostalgie, în momentul în care dăm cu ochii de o imagine în care apare o vedetă de la noi din țară în perioada copilăriei, apare curiozitatea și ni se activează abilitățile de detectiv.

În uniformă de elev, cu bentița albă pe frunte și stiloul în mână, probabil sunt puțini cei care vor reuși să își dea seama cine este fetița din imagine. Astăzi, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară, un adevărat simbol al postului de televiziune pentru care lucrează și persoana care ne aduce principalele știri ale zilei. Fotografia poate fi văzută în galeria de aici.

Este vorba despre nimeni alta decât prezentatoarea principalului jurnal de știri de la PRO TV, Andreea Esca.

„Îi datorez foarte multe”

La sfârșitul lunii august, vedeta PRO TV a împlinit 50 de ani, ocazie cu care și-a surprins cei mai buni prieteni cu o excursie în Turcia. La revenirea în țară, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut parte de o întâlnire emoționantă, în direct, cu învățătoarea sa, o persoană căreia îi este și acum recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Doamna Stavor, căreia îi datorez foarte multe lucruri. E învățătoarea mea și am mai povestit de-a lungul timpului și le-am spus oamenilor, nu dau sfaturi, dar povestesc din poveștile mele că cine știe… folosesc la ceva.

Cred că e foarte important ca cei mici să aibă niște educatori cu har. Pentru că noi, părinții, nu suntem cei mai pricepuți în a educa copiii neapărat, dar cel mai mult timp îl petrec acolo, ei pot fi mai importanți decât părinții.

Eu chiar mi-am dat seama de-a lungul timpului că pentru mine doamna Stavor a fost extrem de importantă, pentru că aveam șase ani și două săptămâni când am fost la școală, în clasa I. Ea zicea că pot să fac și aia, și aia. E foarte important!”, a povestit Andreea Esca.