23 iun. 2024 | 09:55

Recunoști copila din imagine? Cea mai celebră și controversată amantă din România are aproape 50 de ani acum

Monden
Recunoști copila din imagine? Cea mai celebră și controversată amantă din România are aproape 50 de ani acum

Tu recunoști vedeta din imagine? Este una dintre cele mai controversate vedete din România, mai ales pentru povestea de iubire pe care a avut-o cu un bărbat celebru de la noi, dar însurat. Știi despre cine este vorba?

Cine este fetița din imagine

Recunoști fetița din imagine? Când a fost făcută fotografia avea 4 ani. Cu greu ai putea să ghicești cine se ascunde în spatele chipului simpatic. Nu seamănă mai deloc cu diva care este astăzi, deoarece a trecut printr-o transformare spectaculoasă. A devenit celebră în România după o poveste de iubire controversată, cu un bărbat însurat.

Ți-ai dat seama cine e fetița din imagine? Dacă e greu să o recunoști, ei bine, este vorba despre Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Ea s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește în țara noastră de mai bine de 25 de ani. Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody, din Capitală, unde l-a cunocut pe Victor Pițurcă, cel cu care  avea să trăiască o poveste de iubire interzisă.

L-a înșelat pe Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși antrenorul era însurat. Cei doi au un fiu, Edan, care acum locuiește la tatăl lui. Dar după ce s-a născut copilul, el nu a vrut să-l recunoască. A urmat un proces de parternitate, care s-a încheiat în noiembrie 2012. Instanța a hotărât atunci ca fostul selecționer al României să plătească o pensie alimentară de 8.600 de euro lunar pentru băiețel.

Blodina a spus de mai multe ori că regretă legătura pe care a avut-o cu Victor Pițurcă și a dezvăluit că l-a înșelat de mai multe ori pe parcursul poveștii lor de iubire.

”Având în vedere faptul că știam că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost o chestie de răzbunare a mea cu mine.

Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi”, declara, cu ceva timp în urmă, Vica Blochina.

Cu ce se ocupă acum Vica Blochina

La 48 de ani, Vica Blochina s-a apucat să învețe pentru o nouă meserie. Ea se specializează în numerologie, domeniu care o pasiunează de mai mult timp.

Ea spune că această știință a ajutat-o să se autocunoasă și să se dezvolte pe toate planurile. Dar pentru a învăța de la specialiști a scos mulți bani din buzunar. Un singur curs o costă 3.500 de euro.

”Eu fac cursul cu rușii, în limba rusă, pentru că sunt cei mai buni (…) Îmi place mult de tot, rău de tot, îmi place să ajut lumea, să fiu motivul succesul altora. Până acum vreo zece ani, așa mă gândeam, dar acum este mai important să se realizeze alții prin mine, asta este cea mai mare satisfacție”, a spus, recent, blondina.

Parteneri
𝙍𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙀𝙫𝙖𝙡𝙪𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙉𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖 2024 AICI. Urmeaza pasii sa-ti afli 𝐧𝐨𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐄𝐃𝐔.𝐑𝐎
Redactia.ro
Plăcintă cu dovlecel, brânză feta și mărar. Un aperitiv care o să te cucerească de la prima înghițitură
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
Anunț de ultimă oră făcut de meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
Digi24
Monica Dascalu, de nerecunoscut după ce a născut. Cum arată la 46 de ani / FOTO
Unica.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Capital.ro
Rezultatele la Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a, au fost publicate pe edu.ro
Antena 3
Imaginile cu Emily Burghelea au șocat pe toată lumea. Vedeta, cu fața umflată și plină de vânătăi după vacanța în Mauritius. Ce a pățit
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile
Realitatea.net
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
Antena 1
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro