Reacții dure, după aflarea câștigătorului Chefi la Cuțite, sezonul 7. Producătorii Antena 1, acuzați de blat

Reacții dure, după aflarea câștigătorului Chefi la Cuțite, sezonul 7. Producătorii Antena 1, acuzați de blat
Producătorii Antena 1, acuzați de blat, după aflarea câștigătorului Chefi la Cuțite?

Ieri a fost marea finală a show-ului culinar Chefi la Cuțite. Ca în fiecare an, există și o tabără contra. De data aceasta, oamenii au subliniat faptul că ceva deosebit s-a petrecut după ce l-au anunțat pe învingător. Ce nu s-a văzut la televizor și de ce sunt producătorii acuzați de blat?

Producătorii Antena 1, acuzați de blat!

Așteptata finală a emisiunii Chefi la Cuțite a fost ieri seară, 17 decembrie. Cei care au urmărit show-ul au trăit la intensitate maximă deznodământul. Comentariile negative nu au lipsit nici de data aceata, cei mai mulți spunând că Alex Popa trebuia să câștige, nu Alex Comerzan.Mizerie de concurs… regizat clar, s-a văzut clar cum au votat jurații. Alex Popa merita să câștige… a combinat gusturi inedite perfect! De ce nu s-au afișat notele?????”

”1. Felicitari! 2. Pe bune, m-am uitat la finala asta sperând să nu câștige el și să infirme toate zvonurile. Toate aceste zvonuri au stricat finalul și bucuria acelor 2-3 minute în care s-au bucurat toți pe acolo, s-au îmbrățișat…”, au fost doar câteva din comentariile internauților care nu se bucură de reușita moldoveanului de peste Prut. Toți au susținut că Alex Popa a făcut niște preparate excepționale, care ar fi meritat mai mult credit, astfel că pentru mulți din cei care au urmărit evoluția concurenților, Popa este câștigătorul adevărat.

Producătorii Antena 1, acuzați de blad, după aflarea câștigătorului Chefi la Cuțite
Producătorii Antena 1, acuzați de blad, după aflarea câștigătorului Chefi la Cuțite

„Am reuşit!”

„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună. Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el. Tata nu prea a fost de acord, pentru că a crescut într-o epocă în care toţi se uitau la doctori şi la avocaţi ca la Dumnezeu. Bucătarul cine era? Nu era nimeni! În ziua de azi bucătarii au un alt statut. Cred  că şi tata e mândru de mine“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“
Alexandru Comerzan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI