Reacția unei șoferițe care a consumat alcool când a fost oprită de polițiști. „Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”

Reacția unei șoferițe care a consumat alcool când a fost oprită de polițiști. „Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”
Reacția unei șoferițe care a consumat alcool când a fost oprită de polițiști. „Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”

O șoferiță s-a enervat și a făcut un scandal monstru în momentul în care a fost oprită de către oamenii legii și testată cu alcooltestul. Cu toate că a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, femeia a continuat să-i insulte pe polițiști.

Reacția isterică a unei șoferițe când e oprită de polițiști

Momentele cu femeia care se dă în spectacol și refuză să colaboreze cu Poliția Rutieră au fost filmate, apoi postate pe pagina de Facebook Sindicatul Europol. Femeia a recunoscut că a băut o bere, deoarece „dacă bei o bere, în Germania ai voie să conduce”, după spusele ei.

„Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”, spune femeia în timp ce polițiștii încearcă să o testeze cu aparatul alcooltest. Vizibil deranjată că oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, aceasta a început să îi înjure pe polițiști și să le ceară să o lase în pace, deoarece este o persoană publică.

Aceasta fusese oprită în trafic de colegii noştri după ce consumase alcool şi se urcase la volan aseară în localitatea Lugoj din judeţul Timiş.   Pentru că a vrut să se simtă ca în Germania, femeia a rămas pieton acum, având timp suficient să se gândească la câte beri are voie sa consume”, e comentariul postat de cei de la Sindicatul Europol.

Puteți viziona imaginile aici.

Șoferiță beată pulbere, cascadorii pe un drum național

O șoferiță, aproape de comă alcoolică, a fost implicată într-un accident care putea avea un sfârșit tragic. Femeia, în vârstă de 58 de ani, se îndrepta către domiciliu. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, a zburat peste un șanț și peste trotuar, a dărâmat un gard construit din piatră și s-a oprit într-o curte.

Totul s-a întâmplat pe drumul național Piatra Neamț – Târgu Neamț. Evenimentul a avut loc în jurul amiezii, pe strada Cetatea Neamțului. Accidentul putea avea urmări foarte grave. Din fericire, în momentul în care șoferița a ieșit de pe carosabil, pe trotuar nu se afla nici un pieton.

Testată cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia este cercetată pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Șoferița era în pragul unei come alcoolice. Aceasta se instalează pe la 2 la mie, iar valoarea reală se măsoară în urma analizei sângelui. De cele mai multe ori, este dublă față de cea indicată de aparatul etilotest. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț pentru îngrijiri medicale.