Reacția rusoaicei lui Bodi, după ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu soțul. ”Nu va fi niciodată nimic!”

Reacția rusoaicei lui Bodi, după ce Bianca drăgușanu s-a împăcat cu soțul. ”Nu va fi niciodată nimic!”

S-a tot vorbit că ar fi noua iubire a lui Alex Bodi, dar iată că a rămas pe dinafară. Daria Radionova a dat și primele declarații, după ce omul de afaceri alături de care s-a plimbat prin lume și s-a simțit bine, a decis să se reîntoarcă în brațele Biancăi Drăgușanu.

Reacția rusoaicei lui Bodi, după ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu soțul

La numai câteva zile după ce au semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să mai acorde o șansă relației lor. Deși s-au bălăcărit prin presă și au divulgat secrete ascunse ale relației lor, iată că au îngropat securea războiului, iar acum se iubesc din nou precum doi adolescenți.

Ce se întâmplă însă acum cu Daria Radionova, frumoasa tânără cu care s-a zvonit că Alex Bodi ar forma un cuplu. Aceasta a făcut niște declarații seci și acide la adresa relației lor, spunând că nu o interesează câtuși de puțin povestea lor de dragoste.

O ”dramă ieftină”

„Faptul că ei sunt împreună sau nu sunt împreună nu mă deranjează deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu deloc asociată cu ei. Dacă au nevoie de o a treia persoană pentru a-și face relația să funcționeze, atunci trebuie să găsească pe altcineva, nu pe mine”, a afirmat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

La final însă, Daria Radionova a ținut să lămurească relația pe care a avut-o cu Alex Bodi și nu în ultimul rând să numească scandalul dintre Bianca Drăgușanu și omul de afaceri o ”dramă ieftină”.

„Și vreau să adaug că nu a fost nimic între noi și că nu va fi niciodată nimic. Așa că nu are rost să tot vorbim despre haosul acesta și să fie implicat numele meu în drama lor ieftină”, a mai adăugat Daria Radionova, potrivit sursei citate mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI