Bianca Drăgușanu recunoaște împăcarea cu Alex Bodi. Cum l-a iertat după ce a umilit-o

Bianca Drăgușanu recunoaște împăcarea cu Alex Bodi. Cum l-a iertat după ce a umilit-o
Bianca Drăgușanu îi mai dă o șansă lui Bodi

Bianca Drăgușanu, interviu de senzație la Antena Stars, televiziunea vedetelor. Bianca le-a spus celor de la Antenă că se simte trădată din cauza detaliilor oferite de Alex Bodi în nenumărate emisiuni. Bianca a spus și ce trebuie să facă Alex dacă vrea, într-adevăr, să se împace cu ea.

„Sunt de acord să-i dau timp”

A umilit-o, a înșelat-o, a bătut-o, a risipit amănunte intime despre ea în spațiul public, dar, cu toate astea, Bianca Drăgușanu ar putea să-l ierte pe Bodi, dacă acesta îndeplinește niște condiții. Bianca s-a dus chiar în casă la Alex pentru a semna un contract de confidențialitate. Acest document îl va împiedica pe Alex Bodi să mai ofere cu generozitate detalii intime despre relația lor.

„Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract care presupune niște cauza de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple. Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face. Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba și i-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba” a spus Bianca Drăgușanu.
Ce trebuie să facă Bodi ca să mai aibă o șansă la inima Biancăi
Ce trebuie să facă Bodi ca să mai aibă o șansă la inima Biancăi

„Faptele înaintea vorbelor”

Bianca a spus că Alex trebuie să dea dovadă de maturitatge dacă nu vrea ca relația dintre ei să se  rupă definitiv și că evoluția relației dintre ei depinde doar de el.

„Nu ne pronunțăm, dar consider că el trebuie să dea dovadă de maturitate și să îsi dea seama că este foarte nociv orice cuvânt pe care îl poate spune. Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă. I-am cerut ca începând de astăzi, să nu mai facă declarații despre viața noastră privată”, a spus Bianca.

Urmăriți Playtech.ro și pe