Reacția PRO TV, după ce Oana Cuzino și-a anunțat plecarea. Mesajul uimitor

Reacția PRO TV, după ce Oana Cuzino și-a anunțat plecarea. Mesajul uimitor
Reacția Pro TV după plecarea Oanei Cuzino din trust

Oana Cuzino și-a anunțat plecarea de la Pro TV. Cunoscutul medic și-a luat fanii prin surprindere cu această veste, iar acum a venit și reacția trustului.

Oana Cuzino pleacă de la Pro TV: reacția trustului

Oana Cuzino și-a luat fanii prin surprindere și a anunțat chiar azi plecarea din cadrul echipei alături de care a fost nu mai puțin de 18 ani.

Emisiunea ‘Ce se întâmplă, doctore?’ care era difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor Pro TV, nu va mai face parte din grila de programe.

Show-ul cu care s-au obișnuit românii ce avea loc la orele 10:00 nu va mai reveni pe micile ecrane din toamna aceasta. De-a lungul timpului, telespectatorii au avut parte de subiecte interesante precum educația medicală.

De asemenea, alături aveau explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemânarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață mult mai sănătos. Reacția șefilor Pro TV nu a întârziat să apară la doar câteva ore de la mesajul medicului de pe rețelele de socializare.

‘Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale’
Pro TV (Sursa: știrileprotv.ro)

Proiectul DOC

‘DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine! Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!

Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni’
Oana Cuzino (Sursa: facebook.com)

Celebrul medic dorește ca de acum să acorde o mai mare atenție proiectului care promite foarte multe în mediul online, astfel lasă proiectul televizat care i-a adus notorietatea. Ce spune specialistul despre DOC?

‘DOC reprezintă un întreg univers prin conținutul original, pastilele și interviurile DOC EXPERT INSIGHTS, instrumentele DOC sau platformele DOC Time și Health Shop, precum și marca “Recomandat DOC”, garanția unei experiențe complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției potrivite, totul într-o singură sesiune de browser!’
Oana Cuzino

Urmăriți Playtech.ro și pe