07 iul. 2023 | 14:32

Reacția Marinei Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut vila de la Cornu: ”Dacă aș fi avut bani, aș fi cumpărat-o eu” EXCLUSIV

Monden
Reacția Marinei Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut vila de la Cornu: ”Dacă aș fi avut bani, aș fi cumpărat-o eu” EXCLUSIV

Vestea că Brândușa, văduva lui Victor Socaciu, a vândut vila din Cornu, a întristat-o nespus pe Marina Almășan, fosta soție a regretatului artist. Contactată de reporterii Playtech Știri, vedeta TVR ne-a vorbit cu nostalgie despre acea căsuță de poveste, plină de amintiri, din vremea când ea și Victor se iubeau.

Marina Almășan: ”S-a și făcut totul în mare secret”

Marina Almășan a aflat cu tristețe că Brândușa, ultima soție a lui Victor Socaciu, a vândut vila de la Cornu, casă în care și ea a locuit, pe vremea când era căsătorită cu regretatul cântăreț de muzică folk

“Am aflat și eu din ziare. Victor, fiul meu, nu știa nimic. Era previzibil, de altfel și anticipasem, încă de acum un an și jumătate, când m-am revoltat că Victor urma să fie îngropat, departe de lume, într-un loc greu accesibil celor care l-au iubit. Povești cu “asta a fost ultima lui dorință” nu stau în picioare, mai ales că, așa cum spun aceleași persoane, Victor n-a crezut, până în ultima clipă, că va muri.

În plus, era genul de om căruia îi plăcea să se afle în mijlocul lumii, să fie apreciat, înconjurat de fani. La acel moment, în ianuarie anul trecut, am prezis că locuința de la Cornu va fi vândută fară nicio remușcare. Din acest motiv, s-a și făcut totul în mare secret”, ne-a declarat Marina, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: Cum arată acum Ana Maria, fiica celebrului Victor Socaciu: „Sigur m-aș fi îndrăgostit platonic de el! Este idealul meu de bărbat”

”Era o casă cu amintirile noastre, nu ale altora”

Marina Almășan își amintește cu drag de anii petrecuți în acel mic colț de Rai, de la Cornu, alături de Victor Socaciu și de copiii lor.

”Era o casă cu amintirile noastre, nu ale altora. Acolo ne-am crescut copiii, acolo veneau, peste vară, părinții, acolo făceam petreceri cu echipa mea, acolo Victor și-a compus mare parte din cântecele sale. Probabil că, dacă aș fi avut bani, aș fi cumpărat eu acea casă. Păcat de Victor, că a rămas acolo, rupt de lume, chiar daca unii se vor bate cu pumnul în piept că vor avea grija de mormânt. Poate, de frica presei, o vreme o vor face…”.

Văduva lui Victor Socaciu va împărți banii din vânzarea casei cu cei trei copii ai solistului

Victor Socaciu a încetat din viață pe 27 decembrie 2021, fiind înmormântat la cimitirul din Cornu, localitate în care și-a trăit ultimii ani din viață. Vila din Cornu îi rămăsese artistului, la partajul de divorț, din 2012, conform înțelegerii cu Marina Almășan, fosta soție, cu care are un fiu, pe Victoraș.

Conform legii, Brândușa va trebui însă să împartă banii, cei peste 200.000 de euro, obținuți din vânzarea vilei, cu Iulia, cu Ana-Maria și cu Victoraș, copiii lui Victor Socaciu.

Citește și: S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Suma pe care o vor primi copiii, inclusiv fiul Marinei Almășan EXCLUSIV

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro