Reacția lui Tudor Chirilă, după ce Iohannis a fost la prima ședință a cabinetului Orban: ”De aia nu ne mai facem bine!”

Reacția lui Tudor Chirilă, după ce Iohannis a fost la prima ședință a cabinetului Orban: ”De aia nu ne mai facem bine!”
Reacția lui Tudor Chirilă, după ce Iohannis a fost la prima ședință a cabinetului Orban

Președintele Iohannis a participat la prima ședință a cabinetului Orban, miercuri. Drept urmare, Tudor Chirilă și-a exprimat părerea despre noua conducere, dar și despre explicațiile șefului de stat care au motivat stadiul în care se află României.

Reacția lui Tudor Chirilă după ce Iohannis a fost la prima ședință a cabinetului Orban

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, miercuri, la prima ședință a cabinetului Orban. Șeful statului a declarat că are încredere că noul guvern va rezolva toate problemele rămase după moștenirea dezastruoasă lăsată de guvenele PSD. De asemenea, liderul statului a elucidat misterul României.

Din spusele președintelui, motivul pentru care țara noastră nu s-a dezvoltat mai mult s-a datorat ”existenței PSD la butoane”. Despre aceste cuvinte a vorbit și Tudor Chirilă, pe pagina de Facebook. Sceptic, actorul a scris că ”nu ne mai facem bine”, referitor la declarația liderului de stat.

”Uite de aia nu ne facem noi bine”

„Astăzi a fost ședință de guvern. Guvernul PNL de după anomalia Dăncilă. Lumea speră că lucrurile se vor corecta. Eu deocamdată sunt sceptic, ne-am fript de prea multe ori. Vine Președintele țării, Klaus Iohannis, și face următoarea afirmație: „În ultimii 30 de ani, motivul principal pentru care nu s-a dezvoltat România a fost existența PSD la butoane”. Eh uite de aia nu ne facem noi bine și de aia nu reușesc ei să ne câștige încrederea.

Pentru afirmații din astea gratuite și omisiuni voite doar de dragul disperării după capitalizare electorală fără fundament. Probabil că de când a realizat că va câștiga alegerile la pas pe domnul Iohannis l-a lăsat un pic memoria. Păi hai să vedem: el se înscrie în PNL conform Wikipedia la 20 februarie 2013 când PNL făcea parte din monstruoasa alianță USL care se termină, conform Mediafax, la 25 februarie 2014”, este o parte din mesajul lui Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI