Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu. „A fost ani de zile în emisiune” EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
15 09. 2022

Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu. Nea Marin se declară șocat de informația apărută, potrivit căreia i-ar fi dat un pumn în față Danielei Crudu, la filmările emisiunii sale. Vedeta TV a spus în exclusivitate pentru Playtech.ro că nu a lovit niciodată o femeie și că plecarea sa din Antenă nu are legătură cu acest lucru. Mai mult, Nea Mărin a adăugat că majoritatea femeilor din jurul său au operații estetice și nu are nimic împotriva acestora.

Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu

Daniela Crudu nu a mai apărut în nicio emisiune a Antenei 1 de la începutul acestui an. Dispariția sa de pe micile ecrane ar avea legătură, potrivit unor informații, cu Nea Marin. Mai precis, acesta i-ar fi dat un pumn în față, după ce s-a luat de operațiile sale estetice. În replică, bruneta ar fi trântit cu geanta în masă. De atunci, vedeta a reziliat orice contract cu trustul respectiv.

Contactat pe marginea acestui subiect, Nea Marin a declarat că decizia luată de Daniela Crudu, de a-și vedea de treburile sale, altele decât televiziunea, nu are nicio legătură cu un astfel de incident ce ar fi avut loc în cadrul filmărilor emisiunii sale.

Mai mult, acesta ne-a mărturisit că nu a lovit niciodată un bărbat în față și, cu atât mai puțin, o femeie.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăstia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Ce spune despre femeile „tunate”

Cât despre faptul că incidentul respectiv a pornit de la operațiile estetice ale Danielei Crudu, Nea Marin ne-a mărturisit că nu are absolut nimic împotriva femeilor „tunate”.

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre”, a mai adăugat acesta.

În prezent, Daniela Crudu s-a mutat în Suedia, acolo unde locuiește sora sa. Vedeta a acceptat să apară în fotografii indecente pe un site pentru adulți și are mai multe contracte de imagine. Printre acestea se numără și unul cu o casă de pariuri din Rusia.

Ce i-a putut face Liviu Vârciu

Lui Nea Marin nu i-a picat prea bine postarea bunului său prieten, Liviu Vârciu, care a anunțat că acesta s-a operat de apendicită și a adăugat mai multe comentarii pe marginea acestui subiect. Vârciu este însă convins că Nea Mărin nu s-a supărat din cauza „glumei” sale.

„Nu se supără el pe mine așa ușor. Am făcut doar o glumă. Nea Marin e un rău necesar. Când îl văd, îmi vine să-l omor. Când nu, mi se face dor de el. De 12 ani ne știm. Emare dragostea dintre noi. Ne-am mai și certat, dar a fost dulce împăcarea”, ne-a mai spus acesta .