Reacția lui Marian Godină, după accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu. Ce spune despre ipoteza mușamalizării

Reacția lui Marian Godină, după accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu. Ce spune despre ipoteza mușamalizării
Marian Godină, despre accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu

Marian Godină a reacționat după accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu și în care și-au pierdut viața două persoane. Într-o postare pe blogul personal, polițistul a explicat de ce oamenii cred că s-a încercat mușamalizarea cazului.

Marian Godină, despre accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu

„Ura faţă de politicieni şi încrederea scăzută în Poliţie dau naştere la fel şi fel de scenarii. Am citit azi comentarii de te doare mintea, dar am ajuns la concluzia că oamenii nu sunt de condamnat că se gândesc la muşamalizări, cu atât mai mult cu cât Poliţia Română nu vine cu nişte explicaţii clare şi stă şi încasează cuminte”, a scris polițistul pe blogul său.

Marian Godină a menționat și imaginea în care Daniel Chițoiu apare alături de un polițist, în timp ce vorbește la telefon, în contextul în care ulterior s-a vehiculat informația potrivit căreia fostul ministru are coastele rupte.

„Să te gândeşti că cineva ar suna la faţa locului unui accident mortal ca să intervină şi să-i transmită poliţistului să muşamalizeze ceva, ori să schimbe vreo vinovăţie, mi se pare de neconceput. Nu văd ce ar putea face poliţiştii de la faţa locului pentru a-l face scăpat pe vreunul şi, mai ales, nu văd de ce şi-ar dori să intre la puşcărie vreunul dând un telefon. Suntem, totuşi, în 2019. A nu se înţelege că i-a lovit pe toţi cinstea, dar teama de puşcărie e mare”, a punctat Godină.

Polițistul s-a legat și de faptul că Daniel Chițoiu apare inițial în poze în picioare, părând să nu aibă nicio problemă, iar ulterior este transportat pe targă.

„Care ar fi problema? Am avut astfel de cazuri în care oamenii, crezând că scapă mai ieftin sau probabil învăţaţi de vreun avocat, se dădeau răniţi, deşi pentru mine era clar că nu au nimic. Atâta timp cât nu sunt medic, dacă cineva îmi spunea că doreşte ambulanţă dau control medical, doar nu mă împotriveam eu. (…). Cu ce credeţi că l-ar ajuta dacă ar avea şi el două coaste rupte? Dosarul penal s-ar referi, pe lângă infracţiunea de ucidere din culpă, şi la cea de vătămare corporală din culpă (pentru coastele rupte). Dacă el este şoferul care a intrat pe sens opus, credeţi că ar formula plângere penală împotriva lui însuşi pentru coastele rupte? Eu zic că nu. Aşa că, în picioare sau pe targă, e cam acelaşi lucru”, a scris Godină.

Urmăriți Playtech.ro și pe