Reacția lui Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf, despre Anamaria Prodan. Mesajul surprinzător

Reacția lui Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf, despre Anamaria Prodan. Mesajul surprinzător
Ce spune Luca Rreghecampf despre Anamaria Prodan? Prima reacție a tânărului

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan? Iată prima reacție a primului moștenitor al soțului impresarei! Șatena a susținut în repatate rânduri că s-a comportat cu el așa cum a făcut-o cu copiii să naturali.

Mesajul lui Luca Reghecampf pentru Anamaria Prodan

Luca este fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecamp din mariajul sportivului cu Mariana Pfeiffer. Acesta a cunoscut-o pe celebra impresară încă de când era foarte mic. Ana a mărturisit în repetate rânduri că nu a existat nicio diferență între copiii ei și Luca pentru că i-a iubit pe toți în egală măsură.

După ce șatena a venit pentru prima oară la TV să vorbească despre divorțul de Reghecampf, ulterior Mariana Pfeiffer a decis să intervină. Ana a vorbit și despre Luca, primul moștenitor al soțului, despre care a zis că l-a crescut așa cum a știut mai bine. În timpul acesta, fosta soție a bărbatului a susținut inversul.

„Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…).

Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, povestește impresara în cartea ei, „Da, sunt cea mai bună!”.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a vorbit în cartea Anamariei Prodan despre relația pe care o are cu aceasta. Tânărul a subliniat că o consideră pe impresară a doua lui mamă și niciodată nu a simțit că ar fi făcut o diferență între el și cei trei copii ai săi.

„Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”

De asemenea, băiatul a mai spus și că are o relație bună cu Laurențiu Jr., Sarah și Rebecca. S-a putut observa în multe din filmările pentru reality-urile familiei că cei patru sunt foarte uniți.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna.

Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI