22 dec. 2021 | 14:13

Reacția lui Iuliu Mureșan după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo: „Un fitilist”

Sport
Reacția lui Iuliu Mureșan după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo: „Un fitilist
Iuliu Mureșan nu-l are la inimă pe antrenorul Mircea Rednic, pe care tocmai l-a demis de la Dinamo

Reacția lui Iuliu Mureșan după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo. „Revoluție” la clubul din Ștefan cel Mare exact în zilele în care se împlinesc 32 de ani de la Revoluția din decembrie 1989. Antrenorul Mircea Rednic a fost pus „pe liber” prin decizia administratorului special al clubului aflat în insolvență, Iuliu Mureșan. Fostul președinte de la CFR Cluj și-a spus și opinia despre tehnicianul care nu a rezistat nici trei luni la echipă.

Reacția lui Iuliu Mureșan după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo

Reacția lui Iuliu Mureșan după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo. Zile agitate la clubul aflat și în insolvență, dar și pe penultimul loc în Liga 1. Mircea Rednic (59 de ani) a fost „pus pe liber” prin decizia lui Mureșan, administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic a fost numit antrenor la Dinamo la 1 octombrie. În această perioadă, echipa a înregistrat o singură victorie, trei remize și opt înfrângeri. Dinamo a încheiat anul pe penultimul loc în Liga I, cu 12 puncte. În locul său a fost deja numit Flavius Stoican (45 de ani) care revine după 6 ani și jumătate pe banca tehnică a „câinilor”.

Iuliu Mureșan și-a explicat decizia, dincolo de rezultatele slabe, prin faptul că Mircea Rednic voia să dea afară nu mai puțin de 19 jucători din lot.

„Nu puteam eu să semnez să plece 15 jucători și a mai zis la un moment dat de încă vreo 4. Deci vreo 19 în total. Nu pot să fac. Preferam să-mi dau demisia decât să las Dinamo fără 19 jucători. Era o pagubă enormă la club. După, cine juca? Ne permitem noi să luăm jucători care au jucat la alte echipe sau luăm tot jucători care nu au mai jucat din aprilie?”, a explicat Iuliu Mureșan demiterea lui Mircea Rednic.

„Un fitilist”

Iuliu Mureșan și-a expus opinia despre Mircea Rednic într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport Live. Fostul președinte de la CFR Cluj a declarat că tehnicianul este o persoană „foarte fitilistă” care spune tot timpul numai lucruri rele.

„Rednic este o persoană foarte fitilistă. Tot timpul spune lucruri rele. Și la antrenament, când era cu băieții. Sau pe bancă. Stă cu fața spre teren și când se întoarce spre bancă numai lucruri rele spune. De Iliev (n.r. – portarul bulgar Plamen Iliev), din prima săptămână mi-a zis că nu e de Dinamo, că e prea mic. Și că a vorbit cu Luana (n.r. – fiica lui Mircea Rednic, care este impresar) să îi găsească un înlocuitor cu fizic mai bun din iarnă. Și că din iarnă el nu îl mai ține pe Iliev.

Cu Iliev eu nu am reziliat acum că nu asta este problema. Mircea Rednic a semnat 15 propuneri de desfacere a contractului la jucători care nu intră în vederile lui pentru lotul de iarnă. Tot el l-a trimis pe jucător cu impresarul la mine, pe Vestenicky. Și cu el am făcut singura reziliere. În rest, toate propunerile sunt la mine în sertar”, a declarat Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

Iuliu Mureșan a mai spus că s-a gândit că Rednic s-a schimbat din perioada în care cei doi s-au intersectat la CFR Cluj.

„Mă gândeam că s-a schimbat omul. Era dorit de foarte mulți oameni și am zis hai să îi dăm ocazia să lucreze. Și am văzut că de fapt lucrurile nu s-au schimbat față de ce știam eu de la Cluj și a trebuit să iau o măsură”, a mai spus Mureșan pentru Plasyport Live.

Mircea Rednic a fost pentru doar două luni antrenor la CFR Cluj, între iunie – august 2013. În acea perioadă, Iuliu Mureșan era președintele grupării ardelene.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro