Reacția lui George Burcea despre întâlnirea cu Catherine Zeta-Jones. Ce a declarat iubitul Vivianei Sposub

Reacția lui George Burcea despre întâlnirea cu Catherine Zeta-Jones. Ce a declarat iubitul Vivianei Sposub
Reacția lui George Burcea despre întâlnirea cu Catherine Zeta-Jones

Ce reacție a avut George Burcea despre întâlnirea cu actrița de la Hollywood, Catherine Zeta Jones. Iată ce a declarat iubitul Vivianei Sposub, care a fost ales ca să joace într-o producție regizată de Tim Burton.

Reacția lui George Burcea despre întâlnirea cu Catherine Zeta-Jones

Fostul soț al Andreei Bălan o să se întâlnească pe platourile de filmare cu alți actori faimoși, cum ar fi Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman. De altfel, George Burcea este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. Regizorul Tim Burton l-a ales ca să interpreteze rolul majordomului familiei Addams, Lurch.

Catherine Zeta Jones, vedeta de la Hollywood, o interpretează pe Morticia Addams, motiv pentru care a venit special în România ca să filmeze. George Burcea a avut ocazia să o cunoască, iar într-un interviu recent, el a povestit că faptul că joacă cu actrița este un lucru unic.

„Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. (…) Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set.

Oamenii știu ce fac, le place ceea ce fac și sunt megaprofesioniști. Să știți că și Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make-up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-și atinge scopul propus”, a spus George Burcea pentru ziarul fanatik.

Cum a reușit să obțină rolul

Totodată, George Burcea a povestit cum a reușit să-l impresioneze pe regizorul Tim Burton și este de părere că niciun altul nu era mai potrivit pentru rol decât el:

„Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n. red.), la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul.

Agenția m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, a mai spus George Burcea, pentru sursa mai sus-menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI