15 apr. 2020 | 10:49

Reacția lui Dan Barna, după ce filmarea cu el a devenit virală. “Apar pentru două secunde”

Politică
Reacția lui Dan Barna, după ce filmarea cu el a devenit virală. “Apar pentru două secunde”
Reacția lui Dan Barna, după ce filmarea cu el a devenit virală. “Apar pentru două secunde”

Un video cu Dan Barna surprins în timp ce lucrează pe laptop s-a viralizat după ce mai multe persoane au observat că liderul USR doar se juca cu degetele deasupra tastaturii. Reacția oficialului după ce gestul său a fost ironizat.

Reacția lui Dan Barna după ce filmarea cu el a devenit virală

Liderul USR, Dan Barna, a publicat marți dimineață pe contul de Facebook o înregistrare video care transmitea un mesaj pentru români, la o lună de la decretarea stării de urgență din cauza pandemiei de COVID-19. La începutul video-ului, Barna apare că simulează că tastează la laptop, apoi își începe mesajul, ca și cum și-ar fi întrerupt activitatea. Gestul său nu a fost trecut cu vederea, oamenii ori taxându-l pentru că se preface, ori întrecându-se în glume.

Dan Barna – Mesaj pentru sibieni

A trecut aproape o lună de când România este în stare de urgență.E foarte clar că e nevoie de transparență și trebuie să știm foarte clar ce se întâmplă în fiecare oraș, în fiecare localitate. E foarte clar că e în continuare nevoie de echipamente și materiale pentru multe spitale din România și e foarte clar că e nevoie să ne asumăm această criză noi toți ca și comunitate. Acest lucru e valabil și la noi acasă în Sibiu.Spun asta pentru că pericolul nu a trecut. Și spun asta pentru că prin efortul comunității și prin efortul nostru comun învățăm să conviețuim cu această epidemie. Și ceea ce am reușit să facem, o să vorbesc despre câteva dintre aceste exemple, arată de fapt că puterea comunității e ceea ce contează cel mai mult în această perioadă.Este extraordinar de frumos efortul voluntarilor de la Vă ajutăm din Sibiu care, în toată această perioadă, alături de Crucea Rosie Filiala Sibiu au reușit să sprijine instituții, au reușit să sprijine persoane vulnerabile și persoane în risc, persoane aflate în carantină și lucrul acesta nu e deloc de neglijat. De asemenea, un exemplu de bună practică din nou în întreaga țară e campania de strângere de fonduri pe care Fundația Comunitară Sibiu a reușit să o facă la nivelul Sibiului unde mii de donatori și companii au donat sume pentru sprijinul spitalelor – https://ocomunitate.ro/.E cumva frumos când vorbim de comunitate pentru că iată vedem elevii de la Goga care sunt calificați la Olimpiada Geniilor din Statele Unite, de care suntem foarte mândri și astăzi contribuie la realizarea de viziere pentru cadrele medicale. Toate acestea arată cât de important este să contribuim cu toții. Spun asta pentru că implicarea poate să aibă multe feluri.Și pentru toate acestea cred că trebuie să vă mulțumesc și să ne mulțumim unii celorlalți. Trecem prin această perioadă și vom supraviețui împreună dacă înțelegem că acest împreună înseamnă șansa noastră de a ne face bine.Vă îmbrățișez. Aveți grijă de voi. Și sunt sigur că vom avea în scurt timp ocazia să mergem mai departe.

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 14 aprilie 2020

„Felicitări!…Sunteți primul om care poate să scrie ceva fără să apese pe tastatură/ Dane, intrăm în direct. Arată că lucrezi/ Vedeți că băieții de la regie v-au mutat butoanele de la laptop/ Vai, cât am râs la început. Ce gingaș mângâia el laptopul când apasa pe lângă taste și se prefăcea că scrie. Chiar nu puteai să deschizi un document word și să scrii ceva ca să pasă mai autentic?”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor de Facebook.

Gestul său, ironizat de un vechi amic

Mai mult, gestul său a fost ironizat și pe pagina lui Deiu Stanciu, despre care șeful USR spune că este un vechi prieten. La rândul lui, bărbatul a publicat un video pe care l-a numit ”Tutorial de spălat pe mâini cu Dan Barna” și în care două palme imită curățarea lor, fără a folosi însă apa și săpunul și fără a-și atinge mâinile. De asemenea, și actorul Alex Bogdan a glumit pe seama secvenței provocate de liderul USR.

După ce scena s-a viralizat, chiar Barna a venit cu o explicație: „Un pic de haz în vremuri de necaz. S-a răspândit pe net o secvență în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din fața mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

Dacă renunțăm la capacitatea de umor și autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situații. Cu atât mai mult când le provoc. Până acum cel mai prompt și adaptat cu vremurile e cel al mai vechiului meu amic Deiu Stanciu.” Pentru a-și susține spusele, politicianul a postat chiar el parodia cu o simulare a spălatului pe mâini.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro