Reacția lui Aurelian Temișan când i s-a spus că George Burcea are „bucurii” la Monica Davidescu

Reacția lui Aurelian Temișan când i s-a spus că George Burcea are „bucurii” la Monica Davidescu

Aurelian Temișan a trăit zilele trecute unul dintre cele mai bizare sentimente, după ce a fost pus în fața unei situații extrem de neplăcute, dar totodată amuzantă. După o relație de aproape 25 de ani cu actrița Monica Davidescu, Temișan a văzut negru în față atunci când i s-a spus că soția sa ar putea avea o relație cu George Burcea, soțul Andreei Bălan.

De unde a pornit zvonul că Aurelian Temișan ar fi înșelat

Totul a pornit de la o postare publică în care Temișan apare alături de finul său, George Burcea, într-o perioadă tensionată între acesta și soția sa, Andreea Bălan. Poza celor doi a fost însoțită de un mesaj emoționant din partea nașului ”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”, fapt care a dat naștere la multe speculații.

Pentru că internauții așteaptă  orice semn pentru a-și da cu părerea și a băga intrigi, nici acest moment nu a fost scutit de imaginația unor fani, dar și de intervenția lor răutăcioasă. Astfel, unul dintre fanii lui Temișan a ținut să precizeze că între soția lui și finul George Burcea pare să se fi înfiripat o relație: ”Măi oameni buni, eu din ”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău” înțeleg că George Burcea a greșit cu Monica Davidescu, nevasta lui Temi, adică a intrat în păcat cu ea, adic nu știu cum să zic. Mai ales că presa spunea de ceva îmbrățișări între cei doi… Și să revenim, vouă vi se pare ok că George a fost prins drogat la volan?? Întreb și eu”, a scris Alexandru în dreptul imaginii postate de Temișan.

Reacția lui Aurelian Temișan după ce i s-a spus că este înșelat: „Ești beton

Citind acest comentariu, Aurelian Temișan nu a putut trece cu vederea și s-a simțit dator să posteze un răspuns care să liniștească apele. Cu toate astea, din mesajul lui, se vede clar că vedeta a fost puțin incomodată de aluzia internautuluim dar totodată amuzată: ”Alexandru, recunosc, ai o imaginație mai mult decât bogată. Mi-ar fi luat mult, dar scenariul ăsta nu l-aș fi gândit. Ești beton”, a răspuns Aurelian Temișan pe pagina lui de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI