Reacția lui Arafat, după ce a fost pus la zid de Cheloo. Care este scopul ascuns al rapperului

Reacția lui Arafat, după ce a fost pus la zid de Cheloo. Care este scopul ascuns al rapperului
Răspunsul dat de Raed Arafat lui Cheloo, după ce a fost dur atacat de artist:

Cheloo a răbufnit ieri pe rețelele de socializare. Cântărețul a susținut că nu este de acord cu abordarea autorităților în contextul crizei sanitare, susținând că mulți dintre oficiali amplifică grijile românilor. Care a fost reacție lui Raed Aradat după ce a fost pus la zid de cântăreț?

Reacția lui Arafat, după ce a fost pus la zid de Cheloo

Mesajul lui Cheloo postat ieri pe rețelele de socializare a adus și prima reacție a omului pe care cântărețul l-a pus la colț – Raed Arafat. După atacul vehement al juratului iUmor, secretarul de stat s-a văzut nevoit să răspundă în consecință. Mai multe vedete din showbiz-ul românesc au început o reală campanie de propagare care are ca nucleu refuzul purtării măștii. Printre aceștia se numără și Cheloo, al cărui mesaj a ajuns mai repede la urechile lui Arafat pentru că-i conținea și numele într-o parte anume.

Amintim că România continuă să înregistreze un număr record de infectări zilnic în ultimul timp, lucru care i-a făcut pe oficiali să ia serios în considerare o nouă stare de urgență. „Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă. În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe”, a fost o parte din mesajul de pe Instagram al lui Cheloo.

Mesajul lui Cheloo care-l implica și pe Raed Arafat
Mesajul lui Cheloo care-l implica și pe Raed Arafat

„Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască”

„Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze. Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă”
Raed Arafat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI