Reacția Iuliei Albu, după ce fiica ei a fost expusă la COVID-19. „Am înlemnit!”Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Albu

Reacția Iuliei Albu, după ce fiica ei a fost expusă la COVID-19. „Am înlemnit!”Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Albu
Reactia Iuliei Albu, dupa ce fiica ei a fost expusa la COVID-19

Iulia Albu tună și fulgeră de când fiica ei Mikaela a fost expusă la COVID-19 la o petrecere de ziua ei de naștere, care a avut loc la începutul lunii octombrie. Ce a declarat faimosul critic de modă și ce i-a transmis fostului ei soț.

Ce a spus Iulia Albu după ce a aflat că fiica ei a intrat în contact cu cineva pozitiv de COVID

Iulia Albu a trecut prin momente cumplite după ce a aflat că fetița ei Mikaela a fost expusă la virusul Sars-Cov-2, chiar de ziua ei de naștere pe 2 octombrie. Totul s-a petrecut la petrecerea aniversară pe care tatăl ei Mihai Albu a organizat-o la un hotel prestigios din Capitală.

La câteva zile după party, una dintre colegele Mikaelei de clasă a fost confirmată pozitivă cu noul coronavirus, moment în care controversatul designer s-a îngrijorat. Iulia Albu a făcut primele declarații privind situația în care se află acum fiica ei. Criticul de modă a trecut prin spaima vieții sale gândindu-se la posibilitatea că micuța ei s-ar putea îmbolnăvi de COVID-19.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei.

După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei.

Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment. Mai mult, dânsul a hotărât, de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe.

Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației.”, a declarat Iulia Albu, exclusiv pentru Cancan.

„Fostul meu soț este la a doua abatere!”

După petrecerea de la hotel, Mihai Albu a invitat trei prietene de-ale fiicei sale să continuie petrecerea Mikaelei acasă la el. Din păcate, se pare că mama creatorului de modă ar fi fost infectată cu COVID, iar Iulia Albu susține că fiica ei nu ar fi avut cum să nu fie expusă virusului.

Din fericire, părinții Mikaelei răsuflă ușurați, deoarece adolescenta pare să fie teafără, iar testul PCR la care a fost supusă imediat a avut rezultat negativ. Iulia Albu este furioasă pe soțul ei, pe care-l atenționează că ar fi la „a doua abatere!.

„Nu este prima oară când ne confruntăm cu așa ceva. Fostul meu soț este deja la a doua abatere din acest punct de vedere. În plus, domnul Albu m-a informat că urmează să vină să o ia pe Mikaela weekendul următor, conform hotărârii judecătorești. Mama sa trebuie să stea în carantină 14 zile, nu șapte cum vrea dânsul

Nu știm cine s-a infectat primul. Nici dacă atât mama domnului Albu, cât si fetița în cauză nu au luat virusul de la o a treia persoană. Persoană care a fost în acel weekend în domiciliul fostului meu soț și nici nu contează.

Subliniez că fostul meu soț nu a făcut teste rapide. A lăsat această sarcină părinților copiilor prezenți. Eu i-am cerut acest lucru, precum și ca petrecerea Mikaelei să se desfășoare în aer liber. Nu știu, până în acest moment, dacă fostul meu soț este pozitiv sau nu. Dar, printr-o minune, Mikaela a ieșit negativă la testarea PCR.”, a declarat Iulia Albu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI