Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Gabi Bădălău s-a văzut cu Claudia Pătrășcanu

de: Anițoiu Ana
31 08. 2021

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc! Gabi Bădălău a fost surprins, de curând, alături de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Chiar dacă aceștia au avut un divorț mediatizat, plin de certuri, se pare că apele s-au liniștit în ultima perioadă, așa că Bianca Drăgușanu a reacționat imediat!

Ce a spus Bianca Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a fost surprins alături de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o relație frumoasă, ce le-a adus doi copii, dar cei doi au hotărât să meargă, în cele din urmă, pe drumuri separate. Totuși, această despărțire nu a fost lipsită de numeroase scandaluri, bătălia ducându-se pentru custodia micuților.

Se pare că securea războiului a fost îngropată, mai ales pentru că aceștia au fost surprinși împreună, în județul Constanța, alături de cei doi copii, în timp ce se aflau la plimbare și la shopping, potrivit Cancan. Iată că Bianca Drăgușanu a avut și prima reacție după ce pozele cu afaceristul au apărut pe internet!

„În dragoste dacă nu simți că îți pierzi mințile, înseamnă că îți pierzi timpul.”, a scris Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Ce a făcut afaceristul pentru blondină

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost despărțiți timp de câteva săptămâni bune, dar aceștia s-au hotărât să își mai ofere o șansă! Cei doi s-au întâlnit întâmplător într-un club de fițe din Capitală, așa că afaceristul a profitat de ocazie și a decis să discute cu blondina.

În timp ce Bianca Drăgușanu era însoțită de un grup de prietene, alături de afacerist venise chiar Elena Băsescu, fiica fostului președinte. În momentul în care blondina s-a decis să plece, Gabi Bădălău a luat o decizie radicală și a mers după ea.

„Bianca a plecat, iar Bădălău a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună.”, ne-a povestit, în exclusivitate, o persoană din anturajul celor doi.

Unde au plecat cei doi, de fapt

Ba chiar, a doua zi, cei doi au fost surprinși împreună într-un avion ce avea destinația Dubai, semn că Bianca Drăgușanu s-a decis să reia relația pe care o are cu Gabi Bădălău.

„Ambii erau îmbrăcați în negru, ea într-o salopetă foarte elegantă, el încălțat în adidași. Până și măștile erau negre. Și amândoi aveau accesorii de zeci de mii de euro, mă refer la gențile de la aceeași firmă.”, ne-a povestit unul dintre pasagerii aflați în același avion.