Reacția Andreei Bălan, după ce au apărut imaginile incendiare. “Restul sunt accesorii”

Andreea Bălan, reacție după lansarea celui mai fierbinte videoclip al său

Andreea Bălan vine cu o reacție de zile mari după ce au apărut imaginile incendiare cu acesta din ultimul videoclip. Ce spune vedeta și cum îi pune sară pe rană fostului soț?

Andreea Bălan, prima reacție după ce au apărut imaginile fierbinți

Andreea Bălan se axează acum pe carieră. Deși este familistă și și-a dorit să aibă liniștea visată atunci când se întorcea acasă de la concerte, lucrul acesta nu a durat mult. Cu toate că a crezut că nimic nu ar mai avea cum să meargă rău, mai ales după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță, totul s-a năruit. Peisajul său din Paradis s-a transformat acum în amintire. Recent, cunoscuta cântreață și-a surprins fanii cu unul din cele mai fierbinți videoclipuri muzicale pe care le-a filmat vreodată.

Aceasta și-a făcut apariția în costumul Evei…și nu era singură, ci alături de un personaj misterios cu un trup bine sculptat și cu părul lung. Unii dintre internauți au fost extrem de fericiți de schimbarea vedetei și de faptul că dă dovadă de extrem de multă maturitate emoțională în perioada aceasta sensibilă, în timp ce alții au criticat-o pentru alegerea prea curajoasă pe care a făcut-o.

“Ești o Supermother!!!

Mai mult decât atât, piesa este semnul că a trecut peste povestea cu George Burcea și că este mai puternică decât a fost vreodată. “Eram atât de sigură că melodia de la finalul vlogurilor tale este noua piesă ??”, “Ești o Supermother!!!?”, “Ești una dintre cele mai talentate artiste pe care le-am auzit în România❤️ NOROC ?”, “Andreea, tu ești o mamă exemplară pentru fetițele tale și cea mai bună cântăreață.?”, “Foarte frumos! Abia aștept să văd piesa!???”, au scris fanii pe youtube. „Frumuseatea inseamna sa te simti confortabil in pielea ta, restul sunt accesorii ?????„, a scris blondina într-o postare de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI