Răzvan Simion şi Daliana Răducan, căsătoriți în secret? Detaliul care le-a atras fanilor atenția în această poză

Răzvan Simion şi Daliana Răducan, căsătoriți în secret? Detaliul care le-a atras fanilor atenția în această poză
Razvan Simion si Daliana Raducan, casatoriti in secret. Detaliul care le-a atras fanilor atentia in aceasta poza

Răzvan Simion şi Daliana Răducan formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbizul românesc. După despărțirea de artista Lidia Buble, prezentatorul de la Antena 1 și-a găsit liniștea și iubirea în brațele frumoasei arhitecte. Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi amorezi s-ar fi căsătorit în secret. Ce detaliu i-a pus pe gânduri de fanii lor.

Neatza cu Răzvan și Dani se filmează pe litoral

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat pe litoral, acolo unde cei doi matinali care prezintă show-ul de la Antena 1 fac spectacol, în fiecare dimineață, de la malul mării.

Fostul partener de viață al Lidiei Buble a împărtășit cu admiratorii emisiunii din entuziasmul pe care l-a simțit atunci când a putut filma matinalul, din nou, la mare.

Şi de data aceasta, aşa cum am făcut de fiecare dată, am ales o zonă specială, pentru că vrem să cunoașteţi alături de noi şi o altfel de mare a noastră.

Pentru că nu mai aveam răbdare până la vacanţă, am decis să încheiem sezonul Super Neatza în atmosferă de vacanţă, pe plaja din Olimp, alături de cei mai în vogă artişti ai momentului.

Invităm telespectatorii să ne bem cafeaua împreună, iar pentru cei care sunt la mare în această perioadă, ar fi o mare bucurie să ne putem întâlni!”, a declarat Răzvan Simion despre edițiile prezentate de la malul mării.

Motivul pentru care fanii lui Răzvan Simion au crezut că vedeta s-ar fi însurat în secret

Daliana Răducan și Răzvan Simion și-au încântat, din nou, urmăritorii din mediul online, după ce matinalul a postat pe Instagram și Facebook o fotografie de „familie”, după cum a scris însuși prezentatorul în dreptul imaginii, în care apar alături de bunii lor prieteni, Gabriela și Dani Oțil.

Cu toate acestea, fanii lui Răzvan Simion nu s-au putut abține să nu se întrebe dacă prezentatorul de televiziune și frumoasa lui iubită și-ar fi oficializat sau nu relația, devenind o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Potrivit speculațiilor de pe Instagram, internauții s-au gândit că cei doi amorezi s-ar fi putut căsători în secret, având în vedere că au fost imortalizați în poză alături de Dani Oțil și partenera lui de viață, cei doi fiind căsătoriți legal.

Mai mult de atât, topmodelul Gabriela Prisăcariu a distribuit aceeași fotografie cu cei patru pe contul ei de Instagram, unde a ales ca melodie de fundal piesa „Love and Marriage” (n.r.- ce se traduce prin Iubire și Căsnicie), coloana sonoră a celebrului serial din anii 80, Familia Bundy, producție ale căror staruri sunt cupluri căsătorite și familiile lor.

Urmăriți Playtech.ro și pe