Răzvan Simion și-a dus iubita în casa fostei soții. Cum a ajuns Daliana la aceeași masă cu fosta nevastă a prezentatorului TV

Răzvan Simion o duce foarte bine pe toate planurile. Are o carieră de succes la Antena 1, cu emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, o iubită tânără și frumoasă, dar și doi copii, din fostul său mariaj, de care este foarte mândru. Recent, prezentatorul TV a făcut pasul cel mare și și-a dus iubita în casa fostei sale soții.

Răzvan Simion a făcut pasul cel mare

Celebrul moderator de la Neatza traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Iubește din nou, după despărțirea pe cale amiabilă de Lidia Buble, de data aceasta o brunetă, care îl face extrem de fericit. Relația cu Daliana Răducan este foarte serioasă, așa că vedeta a prezentat-o deja fostei sale soții și copiilor lor.

De curând, Răzvan Simion a mers la copiii lui, care locuiesc la Timișoara, cu ocazia aniversării fiului său, Tudor. Prezentatorul TV a fost însoțit de iubita lui, Daliana Răducan, care a surprins ipostazele emoționante atunci când Tudor a fost surprins cu un super cadou din partea tatălui său. Acesta i-a cumpărat un motor de teren, pesemne că Simion junior este pasionat de sporturile extreme.

Iubita prezentatorului TV a stat la aceeași masă cu fosta soție

Așa cum bănuiește toată lumea, Daliana a fost prezentată fostei neveste a matinalului de la Antena 1, dar și noului său partener de viață. Răzvan Simion și-a dorit să-i fie alături micuțului Tudor, într-o zi așa de specială, așa că a plecat la Timișoara cu noua sa iubită, de profesie arhitect.

Toți au sărbătorit împreună ziua de naștere a lui Tudor în armonie și pace, așa cum le stă bine unor oameni maturi și civilizați. Deși s-au despărțit de mulți ani, iată că Răzvan și fosta soție au rămas în relații bune, de dragul copiilor. De subliniat este faptul că, în timpul relației cu Lidia Buble, prezentatorul TV nu s-a afișat niciodată pe rețelele de socializare cu copiii lui în compania blondinei. Mai mult ca sigur, cântăreața nu a stat la masă cu fosta lui soție, așa cum face acum Daliana, noua cucerire a crainicului TV.

Omul de televiziune și Daliana Răducan, împreună la un eveniment special pentru familia Simion

Pentru a ajunge în timp util la Timișoara, omul de televiziune a călătorit cu avionul. Răzvan Simion și-a sărbătorit copilul cu un cadou mult așteptat de adolescent. Vedeta i-a dăruit o motocicletă potrivită vârstei lui, probabil sfătuit de priceperea colegului Dani Oțil, care participă de mulți ani la curse enduro. Când a văzut surpriza, băiatul a sărit în brațele tatălui, fericit de cadoul primit. Întregul moment a fost filmat chiar de Daliana Răducan, iubita moderatorului, care l-a însoțit la Timișoara, dar și de actualul partener al fostei lui soții (Vezi FOTO în GALERIE).

Diana Simion i-a poftit pe toți la masă

După momentul emoționant din stradă, Diana Simion i-a poftit pe toți în casă, pentru a-l sărbători cu tort pe Tudor Simion. La petrecerea în familie au participat și actualul ei soț, Radu Biță, dar și Ianca Simion, fiica cea mare a foștilor soți Simion.