Ce au în comun Răzvan Simion și Florin Cîțu. Colegii lui l-au dat de gol: „Nici nu se uită!”

Ce au în comun Răzvan Simion și Florin Cîțu. Colegii lui l-au dat de gol: „Nici nu se uită!”
Ce au in comun Razvan Simion si Florin Citu. Colegii lui l-au dat de gol

Punem pariu că nu te-ai gândit vreodată ce au în comun fostul premier Florin Cîțu și prezentatorul TV Răzvan Simion. Dani Oțil a făcut dezvăluirea la Neatza. Colegii său de platou au râs cu lacrimi.

Dani Oțil spune ce au în comun Florin Cîțu și Răzvan Simion

Glumele savuroase dintre Dani Oțil și Florin Cîțu au făcut mereu deliciul publicului de la Neatza. Simpaticii matinali sunt cei mai buni prieteni de 30 de ani, iar relația lor este invidiată de o întreagă Românie.

Cei doi prezentatori TV au fost mereu de nedespărțit, în momente fericite și mai puțin norocoase, iar peripețiile lor, odată povestite, întotdeauna au stârnit amuzamentul telespectatorilor doritori de umor de calitate.

Recent, Dani Oțil le-a povestit colegilor săi Florin Ristei, Ramona Olaru, Nicolai Tand și Bianca Nuțu despre plăcerile materiale care și le face Răzvan Simion, amintindu-și de un episod amuzant când chipeșul moderator TV s-a dus pentru prima dată la restaurantul său pentru a se cinsti.

Dnai Oțil și-a amintit amuzat de felul în care Răzvan Simion a cheltuit o mică avere pe nota de plată ca, mai apoi, să-i ceară prietenului său cel mai bun câțiva lei pentru a cumpăra un produs de la benzinărie.

„Răzvane, tu nu stai bine pe plan financiar, că dai banii pe cârpe și bilete la operă. Nu poți să te uiti pe Youtube, că e aceeași operă și acolo? L-ai văzut vreodată pe Răzvan cum dă bani la lautari? Zici că e Cîțu (n.r – Florin Cîțu, fostul premier al României) cu fondurile europene, nici nu se uită.

Prima dată când a venit la mine la cârciumă a făcut o întreagă scenetă de cum a plătit el nota. 21 de milioane, am și acum bonul, că e singura notă pe care a și platit-o. Pe drum spre casă mi-a cerut șase lei să ia o bere de la benzinărie.”, l-a dat de gol Dani Oțil pe prietenul său Răzvan Simion la Antena 1.

Ce pățesc bebelușii după botez, spune Dani Oțil

Dar glumele nu s-au oprit aici. Tot în ediția Neatza de miercuri, 13 octombrie, Dani Oțil a presupus ce se întâmplă cu bebelușii după ce primesc Sfânta Taină a Botezului.

Dani – Mă întreb când vor începe magazinele să pună decorațiunile de Crăciun? De la 1 noiembrie credeți?

Răzvan – Tu esti împotriva acestor manifestări laice, ce ne facem?

Dani – Nu, sunt împotriva bradului făcut doar pentru pozele de pe Instagram.

Răzvan – Trebuie să faci brad și de Sfântul Nicolae, ca ai copilaș acum.

Dani – Păi de ce? Știe el ce e nuiaua de acum? La cum s-a comportat zilele astea, numai nuia merită. Cică după botez, cand se uita în ochii popii, gata. E relax, e un îngeraș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI