Răzvan Simion, la un pas de pericol în această dimineață. I-a povestit lui Dani Oțil ce a pățit cum s-a trezit

Răzvan Simion, la un pas de pericol în această dimineață. I-a povestit lui Dani Oțil ce a pățit cum s-a trezit
Razvan Simion, la un pas de pericol in această dimineata

Râzi de te prăpădești cu ei. Dani Oțil și Răzvan Simion dovedesc încă o dată că relația lor de prietenie, care durează de mai bine de 30 de ani, aduce mereu un zâmbet pe chipurile românilor. Răzvan Simion i-a povestit colegului său de la Neatza ce peripeții a avut de cum s-a trezit.

Răzvan Simion, la un pas de pericol în această dimineață

Edițiile de Neatza cu Răzvan și Dani sunt urmărite de milioane de români în fiecare zi a săptămânii. Timp de patru ore, Dani Oțil și Răzvan Simion fac deliciul publicului de la Antena 1 cu replicile lor savuroase.

Deși au peste 40 de ani, cei doi par să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Atât Răzvan Simion cât și Dani Oțil arată senzațional, spre invidia domnilor cu 10 sau 20 de ani mai tineri decât ei. Cu toate acestea, Răzvan i-a povestit prietenului său cel mai bun o pățanie din dimineața zilei de 22 iulie.

Chipeșul matinal a glumit pe seama vârstei lor cu al Dani Oțil, spunându-i colegului său de platou cum a trebuit să își ia pastilele de dimineață pe gâtul uscat, neavând apă la îndemână.

Glumele lor au pus un zâmbet pe buzele telespectatorilor, cu siguranță, așa cum o fac în fiecare dimineață.

Răzvan Simion: Nimic nu ne mai ajută, Dănuțe! Nici goji, nici…cum se numea smoala aia pe care o mâncai tu?

Dani Oțil: Nu mai știu cum îi zicea.

Răzvan Simion: Azi dimineață m-am înecat cu pastilele. Nu aveam apă, le-am luat cu sucuri, am niște siropuri în frigider.

Dani Oțil: Florin (n.r – Ristei) râde, dar mai are și el puțin până la vârsta noastra.

Florin Ristei: Mai am, mai am un ciclu de 7 ani până atunci!

Ce a spus Răzvan Simion despre Ilie Năstase la Neatza

În ediție de miercuri, 21 iulie, Răzvan Simion i-a dat dreptate lui Ilie Năstase cu privire la noile probe sportive care vor fi acceptat în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Răzvan: Avea dreptate Ilie Năstase când spunea că nu mai e interesat de Olimpiada de vară, că au băgat sporturi care nu sunt sporturi, precum șahul. Vor să pună breakfance, climbingul și skateboardul. Mai e un sport, bungee super fly.

Dani: Stiu, am vazut pe Youtube. Esti legat cu doua corzi elastice si topai

Răzvan: E un sport pe care nu l-ai incercat tu și de asta mă sperie.

Dani: Eh, pai e cam feminin!

Răzvan: Ei, asta e buna, Dani. Am prezentat noi zumba, la inceputul acestei emisiuni, cu cativa baietei care erau in spate, usor jenati, care acum sunt campioni mondiali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI