Răzvan Simion, la un pas de moarte după ce a călărit. Ce greșeală fatală a comis matinalul

Răzvan Simion, la un pas de moarte după ce a călărit. Ce greșeală fatală a comis matinalul
Răzvan Simion, la un pas de moarte după ce a călărit

După ce la Neatza cu Răzvan și Dani a fost prezentat un material despre niște frumoase exemplare cabaline, dar și despre concursuri de călărie, Răzvan Simion a ținut să își exprime și el legătura cu această activitate.

Răzvan Simion, la un pas de moarte după ce a călărit

Răzvan Simion a spus în ediția de azi a emisiunii ce anume a pățit când a mers să călărească un cal. Se întâmpla ”în tinerețe”, iar matinalul și-a amintit că a fost la un pas de accident grav. Totuk a fost pus pe seama neatenției, dar amintirea incidentului l-a făcut pe matinal să rămână cu o anumită teamă față de cai.

”Eram ca Florin Piersic în Haiducii lui șapte cai. În tinerețe, am călărit o iapă bătrână, eram ca în genericul de la Tezaur Folcloric, desculț. Doar că era să mor, că am luat o creanga in piept. Călăream făra șa, o trăgeam de coamă, deși avea căpăstru. Iapa trebuie să fie intotdeauna batrână, nu-i așa, Dani?”, a spus Răzvan Simion, care, a dezvăluit că s-a aflat chiar la un pas de moarte, din cauza neatenției.

Fosta soție și actuala iubită a lui Răzvan Simion s-au cunoscut

Pe data de  27 octombrie a fost ziua de naștere a lui Tudor Simion, fiul lui Răzvan Simion. Cum băiatul nu și-a putut sărbători ziua în familie, căci tatăl lui era la București, iar el la Timișoara, cu mama sa, pe 29 octombrie, Tudor a avut parte de o adevărată surpriză.

Matinalul a călătorit cu avionul la Timișoara ca să-și revadă fiul, căruia i-a dus și un cadou inedit, și anume, o motocicletă potrivită vârstei lui. Când a văzut surpriza, Tudor a sărit în brațele tatălui, iar întregul moment a fost filmat de Daliana Răducan, iubita moderatorului, care l-a însoțit la Timișoara.

De menționat este că cu această ocazie, iubita și fosta soție a lui Răzvan Simion s-au cunoscut. Diana, fosta spție a lui Răzvan Simion, i-a poftit pe toți în casă, unde l-au sărbătorit cu tort pe Tudor Simion. La petrecerea de familie a luat parte și actualul ei soț, Radu Biță, dar și Ianca Simion, fiica cea mare a lui Răzvan Simion.

Amintim că după despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion  și-a refăcut viața amoroasă cu Daliana Răducan, de care pare de nedespărțit. În plus, și cei doi copii ai lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, o plac foarte mult pe Daliana, iar mărturie stau imaginile pe care le postează în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI