Răzvan Simion are o operație estetică. Nimeni nu știa asta despre vedeta de la Antena 1

Răzvan Simion are o operație estetică. Nimeni nu știa asta despre vedeta de la Antena 1
Răzvan Simion are o operație estetică. Nimeni nu știa asta despre vedeta de la Antena 1

Răzvan Simion este unul dintre realizatorii TV care se bucură de mare succes în rândul publicului. Împreună cu colegul și prietenul său, Dani Oțil, ce doi reușesc, zilnic, să descrețească frunțile românilor cu glumele lor din cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani“. Totodată, aceștia nu s-au ferit să dezvăluie detalii mai puțin știute din viața lor personală. Pare-se că a venit rândul fostului iubit al Lidiei Buble să facă mărturisiri. Cum a ajuns acesta să își facă singura operație estetică, aflați în rândurile de mai jos.

Răzvan Simion are o operație estetică

De curând, Răzvan Simion s-a hotărât să povestească o altă pățanie din viața sa, care s-a soldat cu o vizită la medicul estetician. Colegul lui Dani Oțil a vorbit despre momentul în care s-a accidentat atât de tare în copilărie încât a rămas cu buza umflată, la propriu iar nu la figurat.

„Mă urmăreau unii cu bicicletele. Am rămas cu buza în mână. Asta e singura mea operație estetică“, a dezvăluit el.

Mai comic i s-a părut însă faptul că în loc să plângă, cum fac majoritatea copiiilor când se accidentează, el a zâmbit pentru că tatăl său i-a făcut o promisiune.

„M-a păcălit tata. Mi-a spus că, dacă nu plâng, mă duce să mă plimb cu mașinuțele. Iar eu l-am crezut“, a spus, cu umoru-i caracteristic, Răzvan.

Lidia Buble are și ea „îmbunătățiri“?

Lidia Buble, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din ţara noastră. Despre ea s-a spus în repetate rânduri că și-ar fi făcut operaţii estetice. Mai precis, unii sunt de părere că aceasta și-a „aranjat“ nasul în 2014, când a cucerit topurile muzicale cu melodia „Noi simţim la fel“.

„Nu înțeleg de ce vi se pare că acum arăt total diferit. Nu am nicio operație estetică“, spunea, nu de mult, cântăreața.

În urmă cu ceva vreme, un medic estetician declara, sub protecția anonimatului, că vedeta și-a făcut „aproape sigur“ modificări la nas.

Aceasta a negat vehement zvonurile privind operaţiile estetice, spuând că îi place la nebunie nasul ei mare.

„Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Îmi dă o senzualitate aparte (…) l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor“, spunea Lidia Buble, într-un videoclip postat pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI