Răzvan Simion a făcut pasul cel mare cu iubita lui. Dani Oțil e foc și pară pe el: ”Altfel nu știu”

Răzvan Simion a făcut pasul cel mare cu iubita lui. Dani Oțil e foc și pară pe el: ”Altfel nu știu”
Razvan Simion a facut pasul cel mare cu iubita lui

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Simion este unul dintre cei mai curtați și apreciați bărbați din showbizul românesc. Chipeșul moderator de la Neatza a sucit, întotdeauna, mințile doamnelor și domnișoarelor. După ce s-a despărțit de Lidia Buble anul trecut, după aproape șase ani de relație, Răzvan Simion și-a regăsit liniștea și iubirea în brațele unei superbe brunete de 29 de ani. 

Răzvan Simion a făcut pasul cel mare cu iubita lui

Răzvan Simion pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice și arată din ce în ce mai bine, spun admiratoarele sale din mediul virtual și nu numai. Daliana Răducan este arhitect de profesie, fostă vedetă de televiziune și a făcut parte din echipa Visuri la Cheie de la PRO TV. De când sunt împreună, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru Răzvan, lucru pe care și prietenul său Dani Oțil l-a remarcat.

Jumătatea șatenă de la Neatza a lăudat noul stil vestimentar al colegului său de la Antena 1, după care a urmat un schimb de replici care au fost pe gustul publicului. Dani Oțil spune că de când s-a mutat în chirie, Răzvan a devenit mai frumos, lucru care i s-ar datora noii sale iubite și influenței pozitive pe care Daliana ar avea-o asupra partenerului său.

Dani Oțil: Având în vedere noul stil vestimentar al lui Răzvan, fanii întreabă așa. În noua ta fază de vestimentație, cum te îmbraci în bucătărie?

Răzvan Simion: Uite așa. (n.r – arătând spre vestă și pantaloni)

Dani Oțil: În vestuță? Nu te stropești?

Răzvan Simion: Vrei să îți arăt? Îți trimit diseară niste poze să mă vezi!

Dani Oțil: Ești foarte frumos, îți priește chiria, altfel nu știu….

Dani Oțil l-a dat de gol pe Răzvan, în direct, la Neatza

În ediția de miercuri, 12 mai, iubitul Gabrielei Prisăcariu l-a dat de gol, din nou, pe prezentatorul brunet al matinalului. După ce au dezbătut tema calităților persoanelor născute în data de 8 ale lunii, fiind vorba despre Răzvan Simion care va împlini 41 de ani pe 8 august, Dani a scos artileria grea din dotare.

Numerolog: 8-ul e foarte hotărât si e important să nu se împrăștie. Este rezistent și are abilități de lider. Rezistă la orice presiune, indiferent la ce ar fi supus

Dani Oțil: Se vede acolo că unii optari sunt pasionati și de țesut? El țese orizontal și spiritual.

Răzvan Simion: Vrei să știi ce calitate mi s-a transformat mie in defect, Dănuțe?

Dani Oțil: Rezistența?

Răzvan Simion: Da!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI